Dabiz Muñoz amb el pèl roig

Dabiz Muñoz ja no amaga el motiu pel qual es va divorciar de la seva exparella Ángela

Dabiz Muñoz ja havia estat casat abans de conèixer el seu amor, Cristina Pedroche

Dabiz Muñoz va saltar a la fama per les seves boges idees a la cuina. Tot i això, la seva fama en aquest món de celebritats va succeir quan va sortir a la llum la seva relació amb Cristina Pedroche, amb qui ha iniciat una vida. Tanmateix, ella no ha estat el seu únic amor.

El xef sempre ha estat molt gelós de la seva vida privada, de la qual se'n sap ben poc. Tot i això, a finals del 2022 va sortir una notícia que no va deixar indiferent ningú. La famosa parella esperava el seu primer fill, cosa que els ha omplert d'il·lusió i felicitat. Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche es convertiran en pares primerencs els pròxims mesos. La parella ja fa set anys que està casada, una etapa molt bonica en què donaran la benvinguda al nou membre de la seva petita família.

Sobre Cristina Pedroche ja se sabia l'historial amorós que amaga. No obstant això, sobre la vida romàntica de Dabiz Muñoz no se sap tant. Fins ara. Sembla que el cuiner ja havia estat casat abans de posar l'anell al dit de la presentadora. El primer matrimoni de Dabiz Muñoz va ser amb Ángela Montero, un moment de la seva vida del qual se'n tenen molt pocs detalls.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz ja fa set anys que comparteixen la vida junts. | GTRES

El xef va obrir el seu mític restaurant DiverXo el 2007. Des d'aquell moment la seva presència a xarxes socials i, especialment, als mitjans de comunicació ha estat molt notable. Al llarg dels anys, la seva disposició a la vida pública ha agafat encara més força. De fet, Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche ja són una de les parelles més consolidades i sòlides del panorama nacional. Tanmateix, ells ja sabien què era l'amor anteriorment.

Dabiz Muñoz i la primera història d'amor

El madrileny va mostrar gran interès per la cuina des que era petit. Amb 17 anys va començar el seu camí professional als fogons i es va matricular a l'Escola d'Hostaleria de Torrejón de Ardoz. En aquell moment va començar a adquirir experiència gràcies a la seva feina a diversos restaurants de la capital. De Madrid es va mudar a Londres, on va decidir que obriria el seu famós restaurant el 2007. Llavors, però, el cor del madrileny va ser ocupat per Ángela.

El 2003  Dabiz Muñoz va iniciar una relació sentimental amb la ballarina, que es va allargar deu anys. D'acord amb diferents mitjans de comunicació, el xef va decidir obrir els locals quan estava amb la seva parella. Ha estat una persona molt important per a la vida professional de Dabiz, ja que aquesta i els seus pares van ser els avalistes dels seus negocis.

En altres paraules, aquesta va ser al seu moment sòcia de Dabiz Muñoz. I la seva història es va comprometre encara més, ja que tots dos van haver d'hipotecar-se per fer els seus primers passos al món empresarial. Una dura etapa en què per fer front a les despeses van haver de dormir al restaurant

L'ex de Dabiz va deixar de banda la seva carrera professional per enfocar-se de ple en aquest projecte. La ballarina va treballar com a cap de sala i es va encarregar de presentar els plats als comensals.

No es coneixen gaires detalls del motiu pel qual va acabar aquesta relació, però va ser el 2013 quan els seus camins es van bifurcar definitivament. Dos anys més tard, l'ex de Dabiz Muñoz es va desvincular totalment del negoci. Des de llavors s'ha enfocat en la seva trajectòria professional.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp