Dabiz Muñoz ha patit un impactant canvi físic en els darrers cinc anys

Les xarxes socials s’han revolucionat amb una imatge compartida pel jove on compara l’abans i el després

Imagen de archivo de Dabiz Muñoz.
En els darrers cinc anys, Dabiz Muñoz ha patit un sorprenent canvi físic | Gtres

Dabiz Muñoz ha revolucionat les xarxes amb el seu sorprenent canvi físic. Coneixem la parella de Cristina Pedroche com un jove saludable i esportista, però fa cinc anys la rutina governava el seu dia a dia, segons ha avançat 'La Coctelera'. Aquesta setmana, el famós cuiner ha compartit amb tots els seus seguidors unes imatges on es pot comprovar l'abans i el després del seu cos.

Una vida saludable és la solució

En els últims anys Dabiz ha sofert un canvi físic brutal. En la primera imatge compartida al seu compte d'Instagram es pot veure el cuiner visiblement més gras, sobretot a la cara. Ell mateix ha revelat que entre una fotografia i l'altra hi ha 36 quilos de diferència i un importantíssim esforç físic: «A l'esquerra, fa 5 anys quan 'menjava com un porc' i no feia esport. A la dreta, en l'actualitat, 'menjant com un porc' i intentant córrer com una gasela».

Dabiz Muñoz con una kilos de más
Dabiz Muñoz, amb 36 quilos més que actualment | Instagram

El jove ha assegurat que no ha fet cap trampa i que des del moment en el qual va decidir fer esport ha experimentat un canvi important, tant físic com psicològic, ja que fa cinc anys no estava còmode amb el seu cos. Per això hem pogut veure Dabiz participant en maratons o compartint rutines d'exercici amb Cristina Pedroche, molt apassionada del 'running' i del ioga.

Tanmateix, les paraules que ha compartit Dabiz han provocat crítiques per part d'alguns usuaris que l'han acusat de promoure un tipus d'alimentació poc saludable, ja que després es pot equilibrar la balança fent esport. El cuiner no ha tardat a respondre: «Pot ser que d'atletisme sapigueu molt més que yo, segurament, però de liderar equips, perseguir somnis, sacrificis exagerats, actitud i apassionar la gent que t'envolta us puc donar un màster avançat».

Chicote també ha patit un gran canvi físic

Són molts els cuiners que han experimentat un evident canvi físic en els darrers anys. Com és el cas d'Alberto Chicote que també va compartir a Instagram una imatge de fa molts anys on se'l pot veure amb 35 quilos més que ara: «Fotos d'altres temps. Novembre de 2004, crec. Ara em veig i gairebé no em reconec». O el de Santiago Segura que s'ha aprimat 30 quilos: «Sóc la persona més llépola que he conegut mai. El dolç m’entusiasma. Sóc un addicte».

Alberto Chicote
Alberto Chicote, en una fotografia de fa anys | Instagram

Comentaris

envia el comentari