ÚLTIMA HORA

🚑 Catalunya limita a sis persones les reunions socials per reduir els contagis de Covid-19

Dafne Fernández presenta el seu fill Jon: «El millor regal possible»

El naixement del seu fill Jon arriba tot just per celebrar el primer aniversari de noces de la parella

Dafne Fernández mantuvo en secreto el sexo del bebé hasta que nació y lo compartió en Instagram.
Dafne Fernández va mantenir en secret el sexe del nadó fins que va néixer i ho va compartir a Instagram. | CatalunyaDiari.cat

 

El passat 31 d'agost va ser un dia molt important per Dafne Fernández, ja que va donar a llum al seu primer fill anomenat Jon. Ara l'actriu està en un dels seus millors moments de la seva vida i així ho va compartir a través de les seves xarxes socials.

El seu fill va néixer tot just quan Dafne i la seva parella van celebrar el seu primer any de matrimoni i aquesta va optar per compartir el moment amb els seus seguidors, que volien saber si era un nen o una nena, a través d'una fotografia publicada en el seu compte d'Instagram. També va aprofitar per agrair la Sanitat Pública i a tot el personal que la va atendre durant la seva estança a l'hospital, pel tracte rebut i per facilitar-li el part.

Va compartir la notícia per Instagram

Mario Chavarria va ser el primer a compartir la felicitat de la parella publicant una fotografia on només es podia veure la mà del nadó tot agafant el dit del seu pare, però el missatge que acompanyava la imatge no treia de dubtes: «Benvinguda a casa» i els seguidors demanaven saber el sexe del nounat.

A continuació va ser la mateixa Dafne qui va penjar una fotografia en el seu compte on es podia veure una imatge molt tendra de la mà del petit sobre el coll de l'actriu, just al costat d'un penjoll amb el nom del nen. D'aquesta manera «Jon» resolia el secret millor guardat d'aquests últims mesos per part de la parella.

Emotiu missatge per l'arribada del petit Jon

«El millor regal possible per al nostre primer aniversari de noces Mario... Gràcies al meu Jon i al meu Mario, gràcies, perquè m'heu ensenyat el que és l'amor més pur», va comentar la mateixa Dafne.

A més a més, l'actriu també va voler esmentar la seva ginecòloga i a tots els professionals de la Sanitat Pública que la van atendre durant tot el dia del part i els dies posteriors, «per cuidar-nos als tres i fer del part el dia més feliç de les nostres vides».


Comentaris

envia el comentari