Imatge de Dani Alves a la presentació amb la samarreta del FC Barcelona.

L'exdona de Dani Alves reapareix en el pitjor moment del seu exmarit: «Els meus fills»

«És un xoc per als meus fills, que són adolescents. Ho estan passant molt malament», diu Dinorah Santana

L'exfutbolista del Barça, Dani Alves, s'ha convertit en el centre de totes les mirades després de sortir a la llum la seva suposada violació a una noia de 23 anys. Encara que tota la família ho està passant fatal, no hi ha cap dubte que per als seus fills està sent tot «un malson».

Fa uns dies, els mitjans de comunicació de tot el món es van fer ressò d'una sorprenent notícia: l'exjugador blaugrana ha estat detingut i acusat d'haver violat, presumptament, una dona al lavabo d'una discoteca de Barcelona.

Segons la versió de la suposada víctima, el darrer 30 de desembre l'esportista «la va forçar» a mantenir relacions sexuals en aquest local i, a més, va relatar detalladament com es va desenvolupar aquesta agressió.

Encara que l'exculer nega els fets i assegura que va ser ella qui s'hi va acostar, la noia ha mostrat una prova que podria ser crucial per aclarir els fets. Tal com s'ha pogut saber en els últims dies, té en poder seu un examen que es va fer hores després i que donaria veracitat al seu testimoni.

Dinorah Santana, l'ex d'Alves, hi diu la seva

Ara, i després de saber que aquesta jove ha rebutjat una possible indemnització i que només vol que «es faci justícia», el programa Fiesta ha tingut l'oportunitat de parlar amb diversos membres de la família de Dani Alves. Certament, el testimoni més punyent ha estat el de l'exdona de l'esportista del Barça, Dinorah Santana: no ha tingut cap problema a compartir amb tota l'audiència de Telecinco com estan vivint els seus fills tot aquest escàndol.

Imatge de Dinorah Santana, l'exdona de Dani Alves.
Dinorah Santana, l'exdona de Dani Alves, surt en defensa seva. | Telecinco

Els fills de Dani Alves: els més afectats per la polèmica

L'exblaugrana viu, sens dubte, un dels pitjors moments de la seva vida. No només ha estat acusat de violació, sinó que, a més, ha hagut de veure com la seva imatge personal i la seva carrera dins del futbol se n'anaven en orris després de sortir a la llum aquest escàndol.

Avui dia, l'exjugador culer segueix a la presó i totalment incomunicat mentre espera per veure com es van desenvolupant els esdeveniments. Per això, els seus familiars no han aguantat més i han decidit posar-se en contacte amb el programa Fiesta per explicar l'infern que estan passant.

Fins ara, només s'havia pronunciat Joana Sanz, actual dona de l'exjugador del Barcelona. Però aquest diumenge 22 de gener, Marta Riesco va revelar, en exclusiva, tots els detalls de la seva darrera conversa amb Dinorah. Segons va explicar la reportera, l'exdona de Dani Alves encara es troba en estat de xoc per tot el que ha passat.

Dani Alves i Joana Sanz en la taula 3
L'actual parella de Dani Alves ha estat l'única que ha pogut parlar amb ell. | Europa Press

A més, després d'assegurar que encara «no ha tingut accés» a ell, aquesta dona ha revelat com es troba el culer: «La seva advocada diu que està trist, però bé. Està ell mateix arreglant-ho tot amb els seus advocats. Ell li va dir a la seva advocada que em truqués per solucionar les coses més urgents. Ella diu que no pot explicar res», va assegurar Dinorah.

Sens dubte, però, el que li fa més mal és el cop dur que s'han emportat els seus dos fills. «Està sent un malson. És un xoc per als meus fills, que són adolescents. Ho estan passant molt malament». També ha confirmat que la família «està molt nerviosa» perquè la seva advocada «no els pot explicar res», però assegura que «està treballant en el cas».

A més a més, la primera dona de Dani Alves va voler posar la mà al foc pel pare dels seus fills i no va trigar a aclarir que ell «no ho faria mai». I ho diu molt segura perquè el «conec des de fa 22 anys i he estat 10 casada amb ell. Em sembla que és un malson i que no està passant», va lamentar al final.

D'altra banda, aquest programa també es va fer ressò dels pròxims passos que l'exfutbolista blaugrana i la seva família estan disposats a fer en relació amb la seva defensa. El cercle més proper a Dani Alves va assegurar que la seva actual advocada «no està fent les coses bé». Per això, «han demanat un canvi d'advocat» i volen que, a partir d'ara, «la defensa estigui a les mans d'Andrés Maluenda Martínez».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp