Dani Alves, amb la samarreta del Barça en un partit davant el Levante UD.

La terrible reacció d'Alves en passar pel costat de la víctima: les càmeres el graven

Una càmera va gravar el futbolista minuts després de la presumpta violació: va ignorar la víctima mentre plorava

Dani Alves té avui el seu particular dia D. L'Audiència de Barcelona debat avui si se li concedeix la llibertat provisional al futbolista i els advocats d'Alves estaven citats als jutjats aquest matí a les 10.00 hores. Són, per tant, moments decisius per al brasiler. 

Mentrestant, però, les informacions sobre el cas Dani Alves se segueixen succeint. L'última, d'El Periódico, sosté que una càmera de seguretat de Sutton va gravar Dani Alves com el futbolista ignorava la víctima dels fets de Sutton just la nit de la presumpta violació. 

Segons graven les càmeres i sosté El Periódico, Dani Alves hauria passat just pel costat de la víctima i, tot i veure que estava plorant de manera desconsolada, no s'hi hauria aturat en cap moment. Tot el contrari, hauria passat pel seu costat ignorant-la.  

Què demanava la defensa de Dani Alves

El futbolista Dani Alves demana sortir de la presó de manera provisional. El seu advocat, Cristóbal Martell, defensa que és «desmesurat» que Alves estigui tancat de manera provisonal a Brians 2. Cal recordar que el jugador està tancat a la presó de Brians 2 —després d'un pas previ per Brians 1— acusat de violar una noia de 23 anys als lavabos de la discoteca Sutton.

La jutgessa, en primera instància, va decidir tancar-lo a la presó de manera provisional i sense fiança. El risc de fuga era un dels factors que va fer que la jutgessa optés per prendre la decisió més dràstica amb l'acusat. 

Ara, la seva defensa, per tal que Alves surti de presó, ofereix que Dani Alves presenti el seu passaport a l'Audiència de Barcelona com a garantia de que no marxarà de l'Estat espanyol. A més a més, Alves es mostra disposat a presentar-se als jutjats quan se li demani i també a que se'l geolocalitzi amb una polsera telemàtica. 

Finalment, a través de la seva defensa, el futbolista ex del Barça i del Sevilla, explica també que, en cas de sortir en llibertat provisional, es quedarà a la seva residència d'Esplugues de Llobregat per mantenir al màxim el seu anonimat. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp