Primer pla de Dani Martín en un fotoreclam

Dani Martín, colpit: «Et recordarem sempre, Alba»

El cantant ha acomiadat una fan molt estimada

Dani Martín està molt dolgut després de la mort d'una persona molt especial per a ell i el seu club de fans. No es tracta d'un familiar, ni d'un amic proper a l'artista, però si d'una fidel seguidora que l'ha acompanyat al llarg de tota la seva trajectòria professional. El seu nom és Alba i la seva recent pèrdua ha caigut com un gerro d'aigua freda per a l'artista nascut a San Sebastián de los Reyes.

Tot i que no compartien llaços de sang, per a ell formava part de la seva altra família, conformada per la seva gran legió de fans. Per aquesta raó, Dani Martín no ha pogut evitar trencar-se després de conèixer la tràgica notícia de la seva sobtada i prematura mort aquest mateix 30 de juny.

Malgrat la seva joventut, Alba patia una malaltia complicada que la mantenia postrada en una cadira de rodes i amb seriosos problemes de salut. Malalties que, no obstant això, mai li van impedir seguir al seu ídol allà on anava i acudir als seus concerts a primera fila.

Dani Martín s'acomiada d'Alba, una fidel seguidora que ha perdut la vida

Com un dels artistes més consolidats del panorama musical espanyol, l'èxit de Dani Martín no es pot entendre sense el suport dels seus incondicionals fans.

Tant en la seva aventura professional al costat de l'emblemàtica banda El Canto del loco, com en la seva carrera en solitari, el madrileny sempre ha mantingut una estreta relació amb els seus seguidors.

Conscient que totes aquestes persones li donen ales per seguir exercint la seva estimada professió, l'artista mai desaprofita l'oportunitat de tornar-los aquest afecte.

No només es mostra com una persona propera i accessible tant en persona com en xarxes socials, també porta a terme iniciatives per complir els somnis dels seus seguidors. L'artista sol estar en constant contacte amb els seus clubs de fans, un vincle estret que li ha permès conèixer de primera mà a grans persones com Alba.

Les reaccions a la mort d'Alba a les xarxes socials de Dani Martín

A partir d'ara, la seva fidel seguidora ja no estarà present en els seus concerts, encara que sempre tindrà guardat un lloc en el seu cor i la seva memòria. Així ho ha manifestat el mateix Dani Martín a través del seu compte oficial d'Instagram, on ha publicat una entranyable fotografia al costat de la d'Alba i una emotiva dedicatòria.

«21 anys junts, units per la música. Ja tenim un súper àngel que forma part de la nostra família, com Lorena. Et recordarem sempre Alba. Bon viatge, amiga», escrivia.

[Instagram] CQvLWj7FsKR [/ instagram]

En menys de 3 hores, la publicació ha arribat als 22.517 m'agrada i milers de comentaris d'altres seguidors que lamenten la pèrdua d'Alba i lloen la seva figura. Tots ressalten el seu enorme compromís i alegria amb la vida, així com el seu gran talent per dibuixar.

«Ella sempre intentava que aquest món sigui una mica millor, amb el seu art, amb el seu missatge, amb el seu optimisme. Sempre recolzant els somnis, els seus i els de les persones que l'envoltaven. Quants dies ens ha ajudat a fer aquest petit passet per seguir endavant», comentava una seguidora molt emocionada. «Resiliència», li contestava l'artista al costat d'una emoticona d'un cor trencat.

«Avui és un dia molt trist. Se n'ha anat a l'arc de sant Martí una bellíssima persona i gran dibuixant. La trobarem a faltar, a ella i als seus bonics dibuixos», afegia una altra usuària. «Era meravellosa», escriu l'humorista Arturo González Campos.

A més, altres seguidors de Dani Martín han aprofitat la publicació per agrair a l'artista l'afecte que sempre mostra cap als seus fans.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.