Primer pla de Dani Martín.

Dani Martín confessa que fa un any que es medica

Dani Martín s'obre en canal per explicar la seva situació personal

Dani Martín és un dels artistes més coneguts del nostre país. Les cançons del cantant madrileny han estat la banda sonora de diverses generacions.

 

En primer lloc, va triomfar durant molts anys amb El Canto del Loco i, després, ho va fer igualment com a cantant en solitari.

L'artista s'ha guanyat l'afecte del públic per la sinceritat de què fa gala sempre. Moltes vegades, ha posat el focus en la necessitat de treure a la llum els sentiments personals que de vegades costa revelar en públic.

Dani Martín i David Otero a la seva època a El Canto del Loco
Dani Martín, a la seva època a 'El Canto del Loco' | GTRES

En general, el cantant fa reflexions importants sobre les debilitats i les fortaleses de l'ésser humà. De fet, no té cap problema a explicar als seus seguidors d'Instagram el veritable motor de la seva llarga carrera musical.

Dani Martín s'obre en canal com mai

En aquesta ocasió, Dani Martín ha aprofitat l'altaveu de les xarxes socials per parlar de l'estat en què es troba actualment.

Mostra sense complexos les seves pors, desitjos i il·lusions. Una llarga publicació on fa un extens repàs a la seva vida.

Normalment, no només es refereix a les coses bones que li han passat. També dedica unes línies als moments més durs que ha hagut de fer front en els últims temps.

Primer pla de Dani Martín en un fotoreclam
Dani Martín s'ha tornat a obrir en canal a través d'Instagram. | GTRES 

«La joventut és un gran moment, però el present també», comença el seu discurs. Reflexiona sobre com voldria ser i confessa que voldria recuperar la «frescor que tenia amb 28», encara que no li agrada fer-se «el jovenet» i prefereix quedar-se amb la seva versió actual.

«Em sento en un altre lloc. M'encantaria ensenyar-vos com ronco, que no estar prim i menjar patates fregides si t'ho demana el cos és salut, que tinc grans, que soc insegur. Que fer una gira de pocs concerts em fa més feliç que fer-ne molts», explica Dani sobre com han variat els seus objectius amb el pas dels anys.

Dani Martín revela que s'està medicant des de fa un any

A més, Dani presumeix per ser diferent del que era abans. El Dani Martín actual prefereix «fer allò que em surti, allò que senti», cosa que es reflecteix en el nou projecte que té entre mans.

«Estic fent cançons, faré un disc, però no em ve de gust seguir cap cànon, ni acostar-me al so actual. Ni fer 34 duets, ni treballar amb els productors de moda», revela. Alhora, opta per «deixar-se afectar, sentir, viatjar, observar, sortir de casa, conèixer, aprendre, equivocar-se... O no, però a mi em surt així».

El cantant madrileny no només incideix en com ha evolucionat i què vindrà en el futur. També ha parlat dels seus punts més febles, que són molts, segons explica.

Dani Martín.
Dani Martín continua fent cançons per treure un nou disc al mercat. | GTRES 

«No tinc un cos esculpit, mai ho tindré. Soc maldestre fent coses de manetes. Soc un nen petit en coses i m'enfado com a tal: quan m'enfado, me'n vaig al sofà dels enfadats com un nen de 6 anys i no menjo», confessa.

El més vistós del testimoni de l'ex d'El Canto del Loco és el que ha explicat referent a la salut mental. Martín ha revelat fa unes hores que «fa un any que em medico». També ha explicat que segueix anant a teràpia i «m'està ajudant molt», afirma.

Per acabar, deixa clar que té molta por a les drogues, que troba a faltar la seva germana i els seus amics de l'escola. «Quantes contradiccions, eh? Doncs aquest soc jo», conclou Dani Martín en una nova ostentació de sinceritat davant del seu milió de seguidors.