Dani Mateo fa oficial la seva relació amb Yasmina Paiman, de 23 anys

Alguns ja comparen aquesta relació amb la de Risto Mejide i Laura Escanes, sobretot per la diferència d’edat

Dani Mateo, el famós presentador de televisió i locutor de ràdio, ha deixat a tots els seus seguidors amb la boca oberta publicant una fotografia amb la seva nova xicota. Com podem veure, Instagram ha estat un cop més la plataforma on ha sortit la veritat a la llum.

Dos anys després de divorciar-se de l’actriu Elena Ballesteros, amb qui va compartir 8 anys de matrimoni, el presentador més millenial de la ràdio mostra el seu amor per Yasmina Paiman. Es tracta d’una jove estudiant de 23 anys, uns 15 anys més jove que ell. Alguns ja comparen aquesta relació amb la de Risto Mejide i Laura Escanes, sobretot per la diferència d’edat.

Dani Mateo oficializa la seva relació amb Yasmina Paiman

Yasmina estudia filologia anglesa, tot i que també treballa en una prestigiosa agència de models. Encara és desconeguda pel gran públic, tot i que el seu nom comença a sonar amb força tant en el món dels ‘influencers’ com en l’àmbit de la moda. Ara, haurà d’adaptar-se a protagonitzar pàgines a les revistes del cor.

A la imatge d’Instagram, podem veure’ls als dos mirant en actitud desafiant, però el que més sorprèn son les paraules del mateix presentador: «Per cert, si t’ho estàs preguntant, ens portem 15 putos anys. Ai. Jo també flipo, però les coses del cor són així... Ha estat un Risto de llibre». Curiosament, Laura Escanes ja ha fet «m'agrada».


Comentaris

envia el comentari