El consell de vida de Dani Rovira després de derrotar el càncer

L'actor va ser diagnosticat de limfoma de Hodgkin al març i a l'agost va anunciar que estava curat

Dani Rovira i Clara Lago
Dani Rovira reflexiona sobre la vida després de curar-se del càncer | Antena 3

Dani Rovira ha superat el càncer que li van diagnosticar fa uns mesos i ha decidit reflexionar a Twitter sobre la seva vida a través d'un emotiu missatge que molts dels seus seguidors li han agraït.

Amb 39 anys, el còmic ha hagut de fer front a un dels moments més difícils de la seva vida després que li diagnostiquessin limfoma de Hodgkin, un tipus de càncer pel qual va haver de rebre quimioteràpia i de radioteràpia. Després de diversos tractaments, l'humorista va compartir fa unes setmanes una esperançadora notícia, li havia guanyat la batalla a la malaltia. 

Dani Rovira reflexiona sobre el significat de la vida

Ara, Dani Rovira ha volgut fer pública una reflexió molt emotiva en les seves xarxes socials, que ja s'ha fet viral. «No donar per fet la vida... potser és un bon començament», va escriure aquest dilluns l'actor en el seu compte de Twitter. Aquest commovedor missatge ja s'ha compartit més de 10.000 vegades i compta amb més de 55.000 'Likes'. Són molts els seguidors que han volgut respondre a aquest comentari de l'actor. I és que Dani Rovira té molts fans que li donen suport incondicionalment.«Molt bon començament Dani! Cada dia és un tresor, cada moment, preciós i cada instant, únic», «Això és fonamental per a entendre que qualsevol vida té un valor incalculable» o «una de les lliçons més valuoses que ens dona la vida és que res del que consideràvem segur ho és, tot pot canviar en qualsevol instant i ens fa replantejar-nos la vida» són només alguns dels emotius comentaris que ha rebut l'actor de ‘Ocho apellidos vascos’ després de la seva publicació.La recuperació de Dani Rovira ha estat ràpida

Va ser el passat 15 d'agost quan Dani Rovira va anunciar públicament a través del seu perfil d'Instagram que havia superat el càncer que li van diagnosticar en plena pandèmia de Covid-19. Després d'aquest anunci, la seva parella, la també actriu Clara Lago, va decidir dedicar-li unes boniques paraules: «Company, no em cap en el pit la felicitat de veure't arribar a aquesta línia de meta. Sempre et van agradar els reptes (jo t'he vist superar molts d'ells), però aquest, sens dubte, era dels més difícils».

I és que cal no oblidar que la jove ha estat el seu gran suport durant aquests mesos tan complicats. Ara que ja tenen la millor de les notícies, a la parella només li queda gaudir de cada moment junts com a companys de vida.


Comentaris

envia el comentari