Dani Rovira guanya Marc Márquez al Circuit de Catalunya

Una competició que va començar com una pica-baralla a les xarxes socials

 

Sanseacabó! Hoy ha sido la final finalísima del #CantStop Challenge. Lo que empezó como un pique sanote ha acabado siendo un fiestón del deporte y del compañerismo. Gracias @Oakley por liarla tan grande, a ti @MarcMarquez93 por entrar al trapo desde el minuto uno, a los grandes @mariomola y @colomacarloss por ayudarnos con toda esta locura y gracias a todos los "bicicorredores" que se han unido a los equipos, por el buen rollo y esfuerzo.

Una publicación compartida de @danirovira el

Marc Márquez, i Dani Rovira es van veure les cares el passat 13 de juny, al Circuit de Catalunya. A la competició 'Oakley #CantSTOP Challenge Runners vs Bikers'. Un repte entre 'runners' i 'bikers', liderat pel pilot de Moto GP i l'actor, i amb el suport dels seus dos entrenadors, Carlos Coloma i Mario Mola. La competició va sorgir entre una pica baralla a les xarxes socials, i es va convertir en tot un repte, en què els dos equips han aconseguit superar, segons explica 'Bekia'

Cada un d'ells tenia un equip format per a 20 persones, que havien de fer un duatló de 3 voltes amb bici, i una volta corrents, per la pista del Circuit de Catalunya. Es convertia en guanyador l'equip que aconseguís fer les voltes, abans que 15 dels seus membres completessin el recorregut. La victòria va ser per l'equip de 'runners' de Mario Mola, i Dani Rovira.

Per altra banda, l'equip de 'bikers' de Marc Márquez i Carlos Coloma, va quedar en segona posició. «És el més absurd que m'ha passat a la vida», va dir Dani Rovira, després d'haver guanyat a Márquez, i també va afegir que el Marc va arribar el primer, però que per filosofia de la prova havia d'esperar a la resta de l'equip.  


Comentaris

envia el comentari