Dani Rovira

Dani Rovira, que també lluita contra el càncer, envia un missatge a Ana Obregón

L'actor ha revelat la connexió especial que mantenia amb el jove

La mort d'Álex Lequioha deixat a molta gent totalment commocionada, i és que el jove havia despertat molta empatia entre els seus seguidors. El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio ha estat un clar exemple de lluita.

Després de conèixer la pèrdua del jove empresari, molts famosos han volgut acomiadar-se d'ell en les xarxes socials, mostrant tot l'afecte i afecte cap als familiars de Lequio. Entre ells es troba Dani Rovira, que fa unes setmanes va confirmar que estava lluitant contra el càncer.

Un emotiu missatge dedicat al jove Álex

L'actor va publicar emotiu missatge a les seves xarxes socials després de conèixer la mort d'Álex Lequio. En el tuit, Rovira ha volgut destacar l'enorme generositat del fill d'Ana Obregón, que després de conèixer el càncer de l'actor li va enviar diversos missatges d'afecte.

«No coneixia de res l'Álex Lequio, tot i així, em va enviar un parell de missatges privats per Instagram, plens d'afecte i bona energia. Donant-me ànims. Avui llegeixo que ens ha deixat. I sento una estranya i enorme pena. Tot el meu afecte a la seva família i amics. Vas haver de ser un gran tipus ...», ha escrit Dani Rovira en el seu perfil de Twitter.

Aquesta publicació deixa clar la tremenda tristesa que ha sentit Dani Rovira en assabentar-se de la pèrdua de Lequio. Sens dubte, aquest missatge és el millor regal possible per a una mare destrossada com Ana Obregónque està veient l'enorme empatia i la gran generositat del seu fill.

Aquest emotiu missatge posa els pèls de punta a qualsevol, i és que l'actor està passant per la mateixa malaltia que Lequio. Va ser el passat 26 de març que el còmic va confirmar que li havien detectat un càncer, concretament un limfoma de Hodgkin. Álex Lequio ha deixat un enorme llegat, un jove que ha lluitat i ha seguit mostrant sempre la millor dels seus somriures, alguna cosa que li servirà de motivació a Dani Rovira per superar el càncer.