YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La publicació definitiva de Dani Rovira sobre el seu càncer

L'actor ha publicat dues imatges a les xarxes socials que són un clar exemple de la seva actitud davant el càncer

Dani Rovira en una imatge d'arxiu
Dani Rovira fa la publicació definitiva sobre la seva malaltia | Europa Press

Dani Rovira va anunciar fa uns mesos, en ple estat d'alarma, que patia càncer. Des de llavors, l'actor malagueny s'ha convertit en un exemple en la lluita contra la malaltia i com hi ha diverses formes d'afrontar una situació tan dura i que afecta ja tantes famílies. 

De fet, l'actor compta amb una aliada perfecta per fer front al càncer i enfocar la seva lluita des d'un punt de vista diferent: la seva professió. Quan va anunciar que patia el limfoma de Hodgkin, Rovira ja va avisar que l'humor i l'amor serien la seva millor recepta contra el tumor. 

I la veritat és que ho ha complert al peu de la lletra, especialment si observem les seves últimes publicacions a les xarxes socials, on el malagueny va informant de tant en tant sobre com avança la seva situació mèdica. 

L'actor ha fet servir les seves xarxes socials per mostrar com és la seva rutina diària i l'hem pogut veure fins i tot assistint a una sessió de quimioteràpia. I tot això fent servir l'humor per a canalitzar aquest esforç i lluita contra una malaltia que ja li està portant conseqüències. 

Les últimes dues publicacions que ha fet a Instagram són un bon exemple de com Dani Rovira fa servir l'humor per treure-li gravetat a una situació en què moltes persones es troben. 

Dani Rovira es refugia en l'humor en la lluita contra el càncer

Un dels efectes secundaris del tractament que provoca més por als pacients és perdre el cabell, però l'actor, com fan moltes víctimes del càncer, va decidir rapar-se el cap abans que li caigués. La diferència és que ell mateix va mostrar la seva calvície amb orgull i molt d'humor en una vinyeta dibuixada per l'artista gràfic Mr. Hair.

A la vinyeta hi apareixen ell mateix i el seu gos mantenint una conversa fictícia: «Dani, t'has rapat els cabells perquè és estiu?», li pregunta Carapapa al seu amo. Ell li respon amb un «és clar» i la seva mascota reacciona amb un «doncs et queda com el cul».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El "troleo". . . . . Què fill de puta més meravellós ets @ mr.hair18

Una publicació compartida de @ danirovira el

La seva última publicació, pujada al seu compte de Twitter, és la que definitivament ha fet petar de riure els seus seguidors. Dani Rovira ha compartit un 'meme' que escenifica des de l'humor la seva dura lluita contra el càncer.

A la fotografia, l'actor es compara amb un escalador que s'aferra com pot a la roca mentre una altra persona que representa el càncer li tira dels pantalons i li deixa el cul a l'aire.

Es tracta sense dubtes d'una publicació que deixa clara l'actitud de Dani Rovira  enfront del càncer. Trencar tabús i riure de la malaltia és el mètode que ha triat l'humorista per superar l'etapa més complicada de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari