Dani Rovira durant la lectura dels Premis Goya 2021

Dani Rovira revela el seu estat de salut després de l'última revisió mèdica

L'actor ha volgut compartir la notícia amb tots els seus seguidors


El malagueny Dani Rovira és, sense cap dubte, un dels actors més estimats del nostre país. És més, quan van diagnosticar-li càncer, tots els seus seguidors - i també famosos - van enviar-li missatges de suport. Afortunadament, Rovira ha aconseguit superar la malaltia i ara ha de sotmetre's a les revisions mèdiques. És per això que ha volgut compartir amb tots els seus seguidors el resultat de l'última revisió mèdica, amb molt bones notícies. 

Dani Rovira i la seva malaltia

L'any 2020 ha estat un any molt dur per la pandèmia de la Covid-19, però cal recordar que el càncer segueix entre nosaltres. A principis d'any, a Dani Rovira van diagnosticar-li un limfoma de Hodgkin després d'observar que tenia un petit bony sota la clavícula.

Així doncs, Rovira va decidir agafar forces i lluitar contra el càncer. L'actor va haver de sotmetre's a tractaments de radioteràpia i quimioteràpia per tal de guanyar la batalla. Ara, després d'aconseguir vèncer la malaltia, cal seguir amb les revisions mèdiques. La primera, que va ser al mes de novembre, va tenir bons resultats, i així va manifestar-ho a les xarxes socials: «Estic sa com una pera».

La segona revisió

Dani Rovira ha compartit amb tots els seus seguidors el resultat de la segona revisió. Així doncs, a través del seu compte d'Instagram, ha publicat una fotografia del seu braç amb una via i ha afegit el següent comentari: «Segona revisió, després de sis mesos. Tot bé».

A més, cal destacar que ha tingut paraules d'alè per a totes aquelles persones que estan en tractament per superar un càncer: «Ànim a tots i totes els que esteu en l'escalada».

Mà d una persona sostenint un mòbil en la pantalla es veu el braç de Dani Rovira durant una revisió mèdica
Dani Rovira ha compartit el resultat de la revisió mèdica | Espanya Diari - Instagram Dani Rovira


Les felicitacions dels seus seguidors

Des que va superar el càncer, l'actor ha anat publicant fotografies i els seus seguidors han volgut donar-li l'enhorabona amb missatges com aquests:

  • «M'alegro molt que l'encarregat de moure el món s'hagi recordat de salvar algú com tu, perquè persones com tu són molt necessàries. Gràcies per existir, per no rendir-te, per lluitar i ser aquí»
  • «Gràcies per ensenyar-nos a tots. Molta salut!».
  • «Ara ja només queda gaudir del que abans passava inadvertit. Toca gaudir de la vida. M'alegro moltíssim que segueixis aquí, encara queden moltes altres per guanyar».
  • «Et desitjo molta força i salut».
  • «Ets tot un campió».


Moment dolç per a Dani Rovira

Dani Rovira comença a veure la llum al final del túnel, ara sí. Després de superar el càncer, ha pogut reincorporar-se a la feina. Així doncs, fa una setmana va estrenar-se com a presentador al nou programa de La 1, 'La Noche D'. A més, el pròxim 12 de febrer s'estrenarà a Netflix un especial de 'Stand Up Comedy'. 

L'actor i humorista està molt il·lusionat amb el nou projecte de Netflix: «Quines ganes que el pugueu gaudir! He treballat molt i he posat molt d'afecte, tantes dificultats per arribar fins aquí, que encara no m'ho crec. Aviat serà vostre... I això em fa feliç». Per altra banda,  ha posat en marxa la seva Fundación Ocho Tumbao i ha tornat a gaudir de l'esport practicant 'running' i boxa.