Dani Rovira en una imatge d'arxiu

Missatge d'última hora de Dani Rovira sobre el seu càncer

Els limfomes de l'actor han desaparegut després de quatre mesos de tractament

Dani Rovira ha donat aquest dilluns, 20 de juliol, la millor notícia i la més esperada per tots els seus seguidors. Després de 8 sessions i 4 mesos des que li diagnostiquessin la seva malaltia, l'actor ha acabat la quimioteràpia

El malagueny ha compartit la notícia, com ha fet en els últims mesos, en les seves xarxes socials. A Instagram ha publicat una imatge on apareix portant una careta d'hipopòtam i un llarg text on explica la seva experiència d'aquests últims mesos i els seus desitjos per a la seva vida a partir d'ara, i com sempre, ha fet servir l'humor  per alleujar el missatge i fer passar una bona estona a tots els seus seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de @danirovira el

«S'ha acabat la químio! 8 sessions i 4 mesos 'entre el pit i l'esquena'. Seqüeles: pèrdua del cabell, les venes dels braços dures com brides i un cap d'hipopòtam (d'aquesta última no em van comentar res). Si a algú més li ha passat, que m'escrigui, amb quatre que siguem organitzem un 'tragabolas'.

Aquesta setmana començo a fer front a 18 sessions de ràdio, una cada dia. Encara que els limfomes han desaparegut, els metges ho han decidit per cauteritzar i per precaució. A mitjans d'agost, aquest malson haurà acabat i podré reprendre de nou 'la normalitat', si és que hi ha alguna cosa normal ja en aquest món. 

Em queda l'última pantalla del videojoc... Espero que quan acabi se'm posi cap de coala. M'agraden molt els coales.

"La vida em somriu, però sempre espero que deixi anar alguna riallada". Sou tants els que m'esteu curant... Ànims als que esteu en la lluita. Tenim uns metges i un personal sanitari espectacular en aquest país. La resta és estimar-se i deixar-se estimar».

Fa 4 mesos que li van diagnosticar càncer

Ja fa quatre mesos que Dani Rovira va anunciar, en ple confinament, que li havien diagnosticat Limfoma de Hodking, i ràpidament l'actor va començar el tractament  i va anar informant sobre l'evolució de la seva malaltia a les seves xarxes.

De fet, s'ha mantingut sempre molt actiu a Instagram i a Twitter, especialment, on ha parlat de la malaltia  amb tota la naturalitat  del món, guanyant-se els agraïments  de molta gent que considera que l'actor està fent una gran tasca de visualització del càncer, una malaltia que, per norma general, sol patir-se en la més estricta intimitat per la quantitat d'efectes que té sobre la persona que la pateix i el seu entorn. 

Per aquest motiu, Dani Rovira s'ha convertit en tot un exemple a seguir per als que pateixen aquesta dura malaltia. I és que, tot i les adversitats, l'actor no ha perdut el somriure que tant el caracteritza en cap moment.  

Després de mesos de lluita, Dani Rovira pot estar content del que ha aconseguit. I és que lluitar contra un càncer no és una tasca fàcil. L'actor s'ha convertit així en un referent per als que estan passant per una situació similar.