Dani Rovira visita un noi amb leucèmia a l'hospital

El noi, Pablo Ráez, és conegut per la seva incansable lluita contra la leucèmia

Imatge penjada a Facebook per Pablo Ráez. | Facebook.

L'actor i humorista Dani Rovira ha visitat a l'hospital a Pablo Ráez, un noi nascut a Marbella i que actualment té vint anys. Aquest noi ha aconseguit que la seva lluita contra la leucèmia i per la donació de mèdul·la es converteixi en un fenomen de masses. La imatge on surten els dos protagonistes la va compartir Ráez en el seu perfil de Facebook on explica que la lluita continua i que cada cop s'estan aconseguint més assoliments.

Ráez ha confessat que Rovira va anar a visitar-lo perquè «ell tenia ganes de coneixer-me, no va ser gens forçat i li havia impactat molt la meva història» per això, l'actor va decidir posar-se en contacte amb ell i anar-lo a visitar. Com sempre, Ráez ha volgut deixar clar que no és per fer llàstima, «aquesta no és una foto de pobret aquest noi amb càncer que Dani Rovira ha anat a veure a l'hospital per llàstima». A més, assegura que Rovira li va transmetre que el seu objectiu és ajudar-lo a què el seu missatge sobre la conscienciació de la donació de mèdul·la arribi a més persones sense cap tipus de lucre.

A més, el jove ha aprofitat la publicació a Facebook per explicar als seus seguidors com va la seva recuperació després de patir un empitjorament en els últims dies. Afirma que «m'han detectat líquid entre els pulmons i les costelles, continuo sense menjar res, segueixo amb la vesícula inflamada i amb líquid entre ella i el ronyó i estic tot el dia completament sedat». Tot i això, com sempre, el jove ha volgut acompanyar la seva explicació amb un missatge d'optimisme.


Comentaris

envia el comentari