Andrea Janeiro mira a cámara

Daniel, la parella d'Andrea Janeiro, desmenteix els rumors sobre la seva família

La parella d'Andrea Janeiro, cansat de les falses especulacions sobre la família de la seva xicota

Daniel Wozza, xicot d' Andrea Janeiro, no dona gaire credibilitat al que es diu sobre la família de la seva parella.

Segons alguns mitjans, Belén Esteban i el seu marit, Miguel Marcos, tenen plans de futur després de portar casats civilment tres anys.

L'any 2019, vam poder ser testimonis del gran casament de la tertuliana, on hi van assistir moltes celebrities del món del cor, com Kiko Hernández, Anabel Pantoja, Lydia Lozano i Raquel Bollo.

Aquest matrimoni ha volgut tornar a viure la mateixa experiència, però seria per l'església, ja que a Miguel li fa molta il·lusió. Tot i això, ha comentat que tenen pensat fer el seu proper casament més endavant per poder celebrar-ho amb tota mena de luxes.

Belén Esteban i Miguel Marcos al casament.
Belén Esteban i Miguel Marcos es van casar l'any 2019. | Instagram

Han pres la decisió mentre la mare d'Andreita estava de baixa per una caiguda que va tenir en directe a 'Sálvame'. Belén Esteban es va fracturar la tíbia i el peroné i va haver de sotmetre's a una operació. Ara ja està descansant, encara que el programa preveu que estarà com a mínim dos mesos a casa seva.

La gran quantitat de diners que no il·lusiona la parella de Daniel

Algunes fontasseguren que la filla de Belén Esteban podria guanyar 100.000 euros en menys de 24 hores. Tot i això, se sospita que Andrea Janeiro podria rebutjaraquesta gran quantitat de diners.

Des de ben petita, la col·laboradora de 'Sálvame' ha mantingut al marge la imatge de la nena. Ara, la petita és qui pren la decisió de no sortir a la televisió ni a la premsa, ja que no vol seguir el mateix camí que la seva mare com a persona mediàtica. Belén Esteban respecta aquest fet, ja que no és ningú per assumir la voluntat de la seva filla.

De fet, la tertuliana va vendre l'exclusiva del casament a la revista Hola!, però no es va poder veure cap fotografia de la seva filla, ja que Andrea Janeiro va renunciar a aparèixer a les fotos. En canvi, es va filtrar una fotografia del vestit rosa que lluïa a la celebració per les xarxes socials.

El mateix podria passar amb el proper esdeveniment de la seva mare, però en aquest cas hi hauria en joc una quantitat més gran que l'anterior.

Andrea Janeiro amb la seva parella Daniel Wozza sopant
Daniel Wozza desmenteix les especulacions sobre la seva parella.   | Xarxes socials

El xicot d'Andrea Janeiro coneix la fòbia que Andrea té a la premsa i a la popularitat. Per aquest motiu, veu molt poc probable que Andrea tingui algun pensament de vendre la seva imatge com a exclusiva. Així que, fins que no se celebri el casament, no sabrem quina serà la decisió que prendrà la filla de Belén Esteban.

Andreita, irreconeixible pels carrers madrilenys

La filla de Jesulín de Ubrique és el personatge més buscat per la premsa, ja que mai no ha volgut sortir als mitjans de televisió.

Després de mesos sense veure-la amb la seva mare, se n'han pogut capturar algunes imatges amb el padrastre, Miguel Marcos, amb qui té molt bona relació.

Imatge d'Andrea Janeiro i Miguel Marcos passejant pel carrer
Andrea Janeiro acompanyada pel marit de la seva mare, Miguel Marcos | Catalunya Diari

Al passat mes d'abril, es va veure Andrea Janeiro passejant pels carrers de Madrid per acompanyar la tertuliana, que patrocinava el seu nou gaspatxo. De la mateixa manera, Belén Esteban ha presentat el seu nou aliment en una cocteleria de la ciutat, a la Gran Via.

Els fotògrafs van prendre unes imatges inèdites en què es podia veure una Andreita ja adulta, ja que aquest estiu farà 23 anys. A més, anava tapant-se la cara amb la mascareta perquè fos més difícil de reconèixer, malgrat no ser-ne obligatori el seu ús.