rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Daniela Blume farà petons als seus seguidors a canvi de diners per una ONG

Ha sigut una iniciativa sorgida de forma espontània mentre parlava amb els seus fans a través d'Instagram
La presentadora Daniela Blume | Arxiu

 

La catalana Daniela Blume no deixa mai ningú indiferent, sigui a la vida real o sigui a les seves xarxes socials. Aquest cop ha sorprès als seus seguidors amb una iniciativa, sorgida de forma improvisada, per la qual més d'un s'haurà tornat boig.

 

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' ha decidit fer petons a tothom qui vulgui, i així ho ha anunciat a través del seu Instagram. Això si, ha posat una única condició, els petons han de ser canvi de diners, però tot serà per una causa benèfica. La recaptació es donarà a una ONG amb la qual ella col·labora i que es dedica a la construcció d'orfenats a Àfrica.

 

Una iniciativa espontània de Blume

Tot va començar quan Daniela va demanar a Instagram que els seus seguidors li fessin algunes preguntes. Un d'ells li va escriure: «Donaria el que fos a canvi d'un petó teu». Unes paraules que sembla que van inspirar la locutora de ràdio que, de seguida, va acabar organitzant una campanya de donació de diners a canvi de petons.

 

El que va passar és que Blume va respondre a aquest seguidor dient que acceptava la seva proposta si els diners anaven destinats a l'ONG amb la qual ella col·labora. Immediatament després van ser molts els seguidors que li demanaven el mateix i ella va aprofitar l'ocasió. Va ser llavors quan va idear la peculiar iniciativa.

 

La locutora de radio Daniela Blume | Instagram 

 

Al cap de pocs minuts, va fer un directe explicant el que se li acabava d'acudir. Organitzaria una quedada amb els seus seguidors en la qual ella faria un petó a cadascú i ells donarien diners a canvi. Un bon tracte per qui estigui disposat a fer-ho. Al vídeo Blume explicava que «la quantitat es doni és igual» i que tampoc importa «la duració del petó».

 

Com a opció alternativa per a les persones que no podien donar diners, Daniela proposava que s'animessin a col·laborar d'una altra forma, fent-se voluntàries, i és que ella té solucions per a tot.

 

L'esdeveniment serà gravat pel seu canal de Youtube

Veient la quantitat de persones que estaven disposades a participar, Blume va decidir crear un correu electrònic especialment per l'ocasió i el va compartir al seu Instagram, d'aquesta manera els participants s'hi apunten allà.

 

Daniela Blume va mostrar amb aquesta imatge el correu creat per l'ocasió | Instagram

 

Participants, pel que sembla, de tot tipus i edats, i és que un seguidor de 17 anys li preguntava si al ser menor d'edat també podia participar, a la qual cosa ella va respondre que si l'acompanyen els seus pares, no hauria d'haver-hi problema. A més, ella va explicar també que tot el que passi durant la jornada serà gravat per després compartir el vídeo a través del seu canal de Youtube.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris