Daniela Blume revela sense voler la identitat de la seva parella

Andrés Sanjuan Villanueva, un model i atleta de 20 anys, té a les seves xarxes socials fotografies molt íntimes al costat de Blume

La concursant de 'Gran Hermano VIP', Daniela Blume, ja havia comentat en diverses ocasions que havia tingut somnis amb Elettra i dins de la casa ha intentat apropar-s'hi d'una manera evident, que possiblement forçava per «fer espectacle». Segons el blog 'El Confesionario de Kiko', el periodista Kiko Hernández ha descobert, a través de la informació que ha anat donant Blume al concurs, la persona que ocupa realment el seu cor. Fa algunes setmanes, Daniela parlava d'una parella que tenia a fora, però dies més tard va assegurar que en no tenia. 

Andrés Sanjuan | CatalunyaDiari.cat

 
La concursant va afirmar: «Jo estic molt acostumada a controlar el cos. El meu noi és atleta. Ell tot el dia entrena. Dues vegades al dia. Molt entrenament. M'hi fixo». Davant aquestes paraules, Kiko Hernández ha pogut esbrinar que la persona en qüestió es diu Andrés Sanjuan Villanueva, i que porten diversos anys de relació. Andrés és un model de 20 anys de cabell castany, ulls grisos i d'1,85 centímetres d'alçada. Actualment és impossible assegurar amb certesa si encara mantenen una relació. Daniela no ho sap, però ell segueix compartint a les xarxes socials les seves fotografies al costat de Blume, fins i tot les més íntimes i compromeses.


Comentaris

envia el comentari