rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Daniela Blume es tatua a la part inferior del llavi

La presentadora catalana ha marcat la seva pell amb un pentacle que simbolitza protecció
Imatge d'arxiu de Daniela Blume | CatalunyaDiari.cat

 

La presentadora catalana Daniela Blume ha sorprès tothom publicant a Instagram el darrer tatuatge que s'ha fet. El més sorprenent de tot no ha estat el que s'ha fet sinó el lloc que ha escollit per fer-se'l: l'interior de la part inferior del llavi.

 

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' ha volgut marcar la seva pell amb un pentacle, un polígon estrellat de cinc puntes que segons ha explicat ella mateixa a través d'un 'storie' és un símbol de protecció.

 

Daniela Blume s'ha tatuat un pentacle a la part inferior del llavi | Instagram

 

Apassionada dels tatuatges

Daniela Blume és una gran aficionada del món dels tatuatges i no només a fer-se'ls. L'any passat, la presentadora va començar a fer els seus primers tatuatges i sembla que aquesta nova faceta li està anant d'allò més bé, ja que compta amb diversos clients i, fins i tot, ha obert un compte a Instagram per anar publicant totes les seves obres.

 

Això sí, no són tatuatges normals. «El que faig és tatuatge curatiu, utilitzo el dolor com a canal per arribar a la font. Treballem patrons d'informació inconscients i diferents problemàtiques, a part de fer tatuatges personalitzats i dissenys bonics. Treballo amb arquetips, imposició de mans, geometria sagrada i símbols», va explicar fa uns mesos en una entrevista.

Es grava despullada a la platja i ho publica a Instagram

El passat mes de juny, Blume ja va ser notícia per publicar un particular 'storie' al seu perfil d'Instagram. La catalana va anar a la platja per prendre el sol, i agafar una mica de color, tot i que semblava que el dia no l'acompanyava. Per assegurar-se la llum del sol arribava a tots els racons del seu cos, la locutora de ràdio va decidir treure's tota la roba, i a més a més ho va compartir amb els seus fans.

 

Daniela Blume prenent el sol a la platja sense cap peça de roba | Instagram (@danielablume)

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris