Daniela Figo desmenteix que les imatges sexuals siguin seves

La model australiana, Sarah Kohan, la protagonista real dels vídeos i fotografies

Daniela, junto a su padre Luis Figo
Daniela Figo, la filla de l'exfutbolista Luis Figo | Instagram

L'escàndol sexual que perseguia a Daniela Figo, la filla de l'exfutbolista del FC Barcelona i del Reial Madrid, entre d'altres, Luis Figo, ha estat tallat de soca-rel per la mateixa jove, que ha desmentit ser la protagonista de les imatges de les quals l'acusaven. Dies enrere, es van difondre fotografies i vídeos d'una noia molt semblant a Daniela, pel que els rumors es van disparar contra la filla del portuguès.

«Últimament s'han difós fotografies i vídeos per Instagram i Whats App d'una noia que es fa passar per mi. No sóc jo. Em sembla molt trist les coses que poden arribar a fer alguns/algunes per tal de cridat l'atenció. Aquestes imatges i vídeos són inapropiades i la meva única intenció és fer veure que tot és fals», publicava la jove, mitjançant les seves xarxes socials.

Més endavant, s'ha donat a conèixer a qui pertanyen aquestes publicacions. Es tracta de la model australiana Sarah Kohan, qui es va fer passar per Daniela Figo per tal d'expandir la seva imatge, tot perjudicant la de la filla del futbolista. Sorprenentment, entre ambdues hi ha un espectacular parentesc físic, el qual ha permès que els usuaris que han compartit les imatges hagin cregut que es tractava de Daniela, afectant així a aquesta.

La modelo Sarah Kohan, quien aparecía en las imágenes
Sarah Kohan, la model a qui pertanyen les polèmiques imatges | Instagram

Finalment, tot ha quedat en un malentès que, per sort, no danyarà més a la filla de Daniela Figo, qui amb 18 anys coneix de sobres els perills que comporten les xarxes socials i els mals que poden atribuir. No obstant això, Daniela no s'amaga i continua desenvolupant la seva carrera d'influencer, així com realitzant les seves primeres aparicions com a model professional.

Instagram, el seu gran aparador

Daniela Figo ha aconseguit una gran fama mitjançant les seves actualitzacions al seu compte d'Instagram. Actualment, compta amb més de 15.000 seguidors, els quals la converteixen en una de les joves més influents, permetent-la ser una gran referència entre els amants de les xarxes socials, els quals gaudeixen les d'espectaculars fotografies que comparteix.

No obstant això, la filla de l'ex esportista professional també ha patit altres polèmiques. Tot just complir 18 anys, el diari argentí 'Récord' va publicar una notícia sobre Daniela del tot inapropiada. En ella, es titulava «La filla de Figo és 'camp reglamentari'», fent referència a la seva majoria d'edat i relacionant-la amb un context d'alt contingut sexual.


Comentaris

envia el comentari