IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Daniella, la filla de David Bustamante i Paula Echevarría vol ser cantant com el seu pare

La petita Daniela ja hauria pres la decisió

Imagen de Daniella junto a su padre.
Daniella amb el seu pare en una imatge d'arxiu | Cedida

Daniella Bustamante Echevarría ja sap què serà de gran. Després de travessar un 2017 complicat, en el qual ha hagut de viure la separació dels seus pares, la petita hauria optat per seguir els passos del seu pare, l'artista Davis Bustamante, i escollir el camí de la cançó, com ja va fer el seu pare l'any 2001 a 'OT'.

La petita, de fet, és la millor seguidora del seu pare i, com no podia ser d'altra manera, se sap totes les cançons de Bustamante. En aquest context, doncs, la petita Daniella ja hauria decidit el seu futur i aquest passaria per agafar el micròfon i ser cantant com el seu pare. Que, tal com indiquen i és evident, és un dels seus referents.

Ja ha començat la seva formació

En saber-ho, el seu pare ja l'hauria apuntat a un curs de formació. Daniella, de fet, ha començat a fer classes de teatre i ha optat també per apuntar-se a classe de cant a la seva escola de Madrid. 

Així mateix, les classes de teatre podrien indicar que la nena també es voldria assemblar a la seva mare, ja que Paula Echevarría és model. Tot i això, tot sembla indicar que tots els passos que segueix la petita van totalment encaminats al món de la música. On, de fet, va debutar el seu pare a principis de segle quan es va convertir en un dels cantants de més èxit del panorama estatal

Daniella está muy unida a su padre y quiere seguir sus pasos.
Daniella, amb el seu pare David Bustamante | Cedida

 

El següent pas de la nena, a més, passaria per apuntar-se ‘La Voz Kids’. Ara, però, s'haurà de veure si els pares de la menor volen que aquesta prossegueixi amb els seus passos i sigui una cara coneguda de la televisió. Ja que els seus pares, de fet, consideren que la nena no hauria de tenir tanta repercussió com ells. 

Ha passat per la catifa vermella

El setembre passat la nena va fer el seu debut a l'alfombra vermella. Daniella, de fet, va passar al costat de la seva mare —molt acostumada a aquestes cites— pel 'Festival de Vitòria', on paula Echevarría presentava la sèrie ‘Velvet Col·lecció’.

Un debut artístic, que hauria agradat a la jove, però que, finalment, l'hauria fet decantar-se per la música. Veurem, doncs, quins seran els pròxims passos de la petita Daniella Bustamante.

Daniella en su debut en la alfombra roja.
Daniella a la catifa vermella | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari