Les dates oficials de la declaració de la renda 2016

Començarà el pròxim 5 d'abril fins al 30 de juny del 2017

La declaració de la renda s'iniciarà el pròxim 5 d'abril | CatalunyaDiari.cat

La campanya per fer la declaració de la renda de l'any 2016 començarà el pròxim 5 d'abril fins al 30 de juny del 2017. Segons el portal 'El Economista', la principal novetat d'aquesta convocatòria és la desaparició del programa PADRE. A més, el sistema de presentació telemàtica estarà a disposició de tots els contribuents, a diferència de campanyes anteriors. Aquestes són les dates clau per presentar la declaració, en sistema telemàtic o presencial:

—Des del 5 d'abril del 2017: Presentació per Internet de l'esborrany, i de les declaracions de renda 2016 i patrimoni 2016.

—Des de l'11 de maig i fins al 30 de juny: Presentació presencial a entitats col·laboradores, comunitats autònomes i oficines de l'AEAT de la declaració. Amb resultat a ingressar amb domiciliació fins al 26 de juny.

—Fins al 26 de juny: Presentació de l'esborrany i declaració de la renda amb resultat a ingressar amb domiciliació en comptes.

—Fins al 30 de juny: Presentació de l'esborrany i declaració de la renda en la resta de casos.

Per fer la declaració anual de la renda 2016 amb resultat a retornar, renunciar a la devolució, negatiu i a ingressar sense domiciliació, s'utilitzaran els models D-100 i D-714. A més, a través de la pàgina web oficial del calendari, es podran consultar totes les dates d'interès.


Comentaris

envia el comentari