David Bisbal apareix sense samarreta a la revista 'Men's Health'

És la primera vegada que el cantant fa una sessió de fotos d'aquest estil

 

Després que Christian Gálvez o Pablo Motos passessin per la portada de 'Men' s Health', ja quedaven pocs famosos a Espanya que faltessin per ensenyar múscul a la revista, i un d'ells era el' triunfito' d'Almeria David Bisbal. Als seus 37 anys, a molts els agradaria conservar el físic de l'artista, que ha aparegut sense samarreta com un autèntic model professional. Segons 'Informalia', el seu cos esculpit és obra d'hores de gimnàs i esport a l'aire lliure, ja que Bisbal és un habitual del submarinisme i l'escalada en els seus dies lliures, quan no té compromisos laborals.

David Bisbal a la portada de 'Men's Health' | Men's Health

 

L'autor de la mítica cobra a Chenoa segueix de celebració, i és que acaba de formalitzar al registre civil la seva relació amb la model veneçolana Rosanna Zanneti, que també ha aparegut en nombroses portades de revista. El cantant no podia estar més enamorat i així ho fa notar a les seves xarxes socials, on escrivia al costat d'una bonica instantània «Et triaria una i mil vegades», tota una declaració d'amor que resulta fins i tot embafadora.

 


La portada de 'Men' s Health' ha causat un autèntic enrenou entre els seus seguidors i els seus no tan seguidors, vestit amb pantalons ajustats i unes sabatilles d'esport, Bisbal presumeix de rajola de xocolata. A la revista també es pot trobar un 'making of' en què veiem el costat més atrevit de Bisbal i vam comprovar que la seva noia va estar amb ell durant la sessió per donar-li ànims. Mai abans el 'triunfito' havia aparegut quasi nu, així que la publicació pot causar un sisme submarí de proporcions bíbliques. Un autèntic escàndol.