Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal comprova que ha perdut a una gran dona que mai tornarà a estimar-lo

David Bisbal ha estat testimoni del gran canvi de qui va ser la seva parella

Chenoa i Miguel Sánchez Encinas continuen a l'ordre del dia després de la celebració de la seva boda. I és que fins i tot David Bisbal va ser testimoni de la que, sens dubte, va ser una de les bodes de l'any. 

Bisbal, però, ha estat testimoni d'altres coses des que va presenciar el casament de Chenoa. I és que aprofitant l'enllaç, Chenoa va voler fer un canvi radical basat en un nou estil de vida. I sí, no ho negarem, el canvi de Chenoa no ha deixat ningú indiferent. 

David Bisbal, sense paraules pel canvi de Chenoa

Des de fa temps —concretament, des d'abans de passar per l'altar— Chenoa tenia clar que volia fer un canvi. El desafiament en qüestió era poder aprimar-se i posar-se en forma abans de donar el seu esperat sí, vull.

D'aquesta decisió ja fa més de dos anys, ja que, cal recordar, que el seu casament estava inicialment previst el 2020. No obstant això, a causa de la pandèmia, al final, l'exparella de David Bisbal va haver d'endarrerir la celebració fins que es calmés la situació.

Això sí, l'objectiu de Chenoa era clar: aprimar-se. Per tant, ajornar la boda no era un motiu per a rendir-se. Tot el contrari, era motiu per —més que mai— intentar fer una passa endavant i començar a canviar d'hàbits. 

Primer pla de Chenoa.
La mallorquina presumeix de cos | GTRES

La fórmula de Chenoa: esport i bona alimentació

Chenoa només va haver de canviar dues coses: fer més esport i millorar l'alimentació. 

«Això és un procés de canvi. En dos anys, he perdut 10 quilos. El que passa és que fent esport sempre és molt a llarg termini. Els mètodes radicals no me'ls crec, al final és una manera de vida», va revelar a el seu moment la cantant. 

D'altra banda, si la cantant ja havia aconseguit molt bons resultats, ara, aquest canvi d'hàbits ha estat molt més visible. I és que fa uns dies, David Bisbal va ser testimoni de com la mallorquina sorprenia tots els seguidors amb una sorprenent instantània.

A la imatge en qüestió, que va ser publicada a Instagram, es veu l'exconcursant d'OT, posant davant d'un mirall i lluint d'un abdomen marcat. No hi ha dubte que la disciplina de Chenoa a l'hora d'exercitar el cos l'ha portat a tenir, no només un físic esvelt, sinó també a sentir-se feliç. «Ningú va dir que seria fàcil… Amb calor, amb fred, amb el que sigui. Però endavant!», va dir al seu moment posant èmfasi en el gran esforç que ha dedicat per portar un estil de vida saludable.

Primer pla de Chenoa.
Chenoa ha mostrat públicament el seu canvi de costums | GTRES

David Bisbal, en xoc pel gest que ha tingut l'artista

D'altra banda, ahir, David Bisbal va ser testimoni del detall que ha tingut la seva exparella amb qui va ser la seva dona, Elena Tablada. I és que el mes d'agost passat es coneixia la sorprenent notícia que la dissenyadora de joies i Javier Ungría, el seu marit, trencaven inesperadament el seu consolidat matrimoni.

Per descomptat, aquesta temporada no deu haver estat gens fàcil per a l'exparella del cantant. Per aquesta raó, la madrilenya s'ha volgut acomiadar públicament a Instagram d'aquesta època estival, que ha estat summament complicada per a ella.

«Així acomiado a, probablement, l'estiu més alliçonador en els meus 41 anys de vida. Sabent que el sol igual que se'n va, torna a sortir. Que la vida són moments que ens ajuden a créixer», escrivia amb una imatge d'ella davant d'una platja.

Com no podia ser d'una altra manera, Chenoa, que sempre ha mantingut una relació excel·lent amb la dissenyadora, va voler tenir un gest amb ella. Comentant la publicació un cor, així la cantant va decidir donar suport a la seva amiga en aquests moments tan difícils per a ella.