David Bisbal demanda a Elena Tablada

La dissenyadora s’ha mostrat sorpresa i dolguda amb l’acció judicial del seu ex

Elena Tablada ha estat demandada per Bisbal
Elena Tablada ha estat demandada per Bisbal | Europa Press

El passat dimarts, 12 de febrer, el cantant David Bisbal va interposar una demanda al Jutjat número 6 d’Alcobendas a la seva exparella i mare de la seva filla, Elena Tablada. Així ho va anunciar ‘El Periódico’, i s’han confirmat tots els rumors quan aquesta setmana. Elena ha rebut la carta del jutjat en la qual es reclamen mesures de protecció del menor per la filla d’ambdós que acaba de fer 9 anys. Un fet que li ha dolgut moltíssim a la dissenyadora.

Elena es mostra sorpresa i dolguda

En una entrevista a la revista ‘Vanitatis’, Tablada ha volgut mostrar la seva decepció i la seva sorpresa davant d’aquesta acció contra ella de David Bisbal.La dissenyadora afirma que està molt dolguda i que no s’esperava això del seu ex. «Què faig? Obviar a la meva filla com si no existís? Si no faig mal a ningú». I afegia, indignada: «No entenc la seva postura. Diu que és per protegir a Ella. Protegir-la de què? De mi?».

Tablada rep la demanda de Bisbal

Ja fa un temps que van sortir els rumors d’una possible demanda del cantant a la seva exparella per haver publicat algunes fotos de la filla que tenen en comú sense tapar-li la cara. Davant d’aquests rumors, Tablada ja va respondre que «No té massa sentit que em demandi per penjar fotos de la meva filla quan David i la seva parella també ho fan».

Tot i aquestes declaracions, sembla que Bisbal hauria enviat diversos burofaxos demanant que eliminés les fotos i a més, li ha interposat la demanda. Malgrat tot, diversos sectors de la premsa del cor especulen que aquesta acció judicial podria ser provocada també per alguns problemes econòmics no resolts entre ells i no només pel tema de les fotos de la menor.

Elena Tablada té el suport del seu marit, Javier Ungría
Elena Tablada té el suport del seu marit, Javier Ungría | INSTAGRAM

Molta tensió després de la ruptura

La realitat és que des de la ruptura sentimental de la parella, sempre hi ha hagut molta tensió entre ells dos i els seus entorns. Una prova d’aquesta tensió va ser la discussió que van mantenir i els comentaris que es van dedicar per una foto penjada a les xarxes socials del cantant, on apareixien la petita Ella i la seva parella actual, Rosanna Zanetti.

Unes setmanes després però, semblava que la situació es tranquil·litzava quan Bisbal va felicitar l’aniversari a Tablada públicament. Res més lluny de la realitat, la tensió ha continuat els darrers dies quan el mateix cantant no ha permès que la seva filla acompanyés a la seva mare a passar uns dies a la neu amb la família de la seva parella actual, Javier Ungría. Així doncs, sembla que la parella no troba solucions al conflicte, que ara s’ha agreujat amb la demanda judicial.


Comentaris

envia el comentari