Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal descobreix per què va haver d'abandonar Espanya

El cantant confessa ben sincer el motiu de la seva marxa

David Bisbal i Rosanna Zanetti són un matrimoni molt unit i formen una gran família amb els seus dos fills, que són l'enveja de molts famosos. Això sí, les últimes hores, la dona de Bisbal ha confessat que l'any passat van haver d'abandonar Espanya i ara ha explicat el motiu a les seves xarxes socials.

Quatre anys després de casar-se, i amb dos fills en comú, David Bisbal i Rosana Zanetti travessen el millor moment de la seva vida. Sempre que poden fan plans junts, encara que els compromisos professionals de cadascun no els permet estar tot el temps que voldrien amb els seus petits.

Això sí, quan decideixen embarcar-se en una aventura familiar ho executen amb totes les conseqüències i així ho han fet el passat any 2022. I és que van decidir, de bon tros, dir als seus fills que es mudaven amb ells durant tres mesos a l'altre costat del toll.

David Bisbal va haver de marxar d'Espanya per un motiu de pes

Més concretament, David Bisbal i la seva dona van decidir anar-se'n a viure molt de temps a Mèxic, i així ho ha revelat a les seves xarxes socials la riallera model.

David Bisbal està de gira pels Estats Units
David Bisbal va haver d'anar-se'n a Mèxic per raons professionals | GTRES

El cas és que, segons explicava Zanetti, aquesta estada al país centreamericà va ser tota una experiència tant pel matrimoni com pels petits. I per les fotos que han compartit als seus comptes d'Instagram, la família Bisbal Zanetti s'ho ha passat d'allò més bé.

«Aquí un recull de fotos que no havia publicat d'una de les nostres aventures d'aquest any. Va ser increïble aquests tres mesos vivint a Mèxic», exposava la model en un 'post' que ha tingut una gran acceptació.

Per exemple, a les imatges que ha publicat la dona de l'exconcursant d'Operación Triunfo els podem veure passejant amb tota la tranquil·litat o visitant museus com el de Frida Kahlo.

La dona de Bisbal explica els secrets de la seva estada a Mèxic

Els seguidors de Rosanna han volgut saber una mica més d'aquest viatge que desconeixien del tot. Li han preguntat el motiu i si realment van estar tres mesos o el viatge va ser una mica més curt del qual ha desvelat.

Pla general de Rosanna Zanetti posant a un 'photocall'
Rosanna Zanetti ha parlat sense cap objecció amb el seu marit sobre un viatge que li ha amagat fins ara | Instagram

L'esposa de Bisbal va confessar que van estar aquest temps fora perquè David Bisbal havia de gravar durant aquest període el programa de La Voz México. 

Així les coses, ni curts ni mandrosos, van agafar els seus fills Matteo i Bianca de 3 i 2 anys, respectivament, i van fer les maletes posant rumb al país hispà. Això sí, la que es va quedar a casa va ser la filla que té en comú David Bisbal amb Elena Tablada, Ella Bisbal. Amb 12 anys, la menor ja té més responsabilitats escolars i es va quedar amb la seva mare al nostre país.

Es van conèixer el 2016 i irradien felicitat des del primer dia

La veritat és que la vida que porten David i Rosanna vessa felicitat des que es van conèixer l'any 2016, i no deixen de fer plans nous que encanten als seus fills. Així doncs, poc més de dos anys després que es van conèixer, es van casar en secret a un poble de Segòvia. I el que sempre han mantingut a ratlla és la seva privadesa, cosa molt important per a tots dos.

Una de les senyes d'identitat dels comptes d'Instagram del matrimoni és que mai mostren totalment la cara dels seus fills. Ara com ara, volen que siguin anònims encara que saben que a partir dels 18 anys, els paparazzis podran fer la seva feina i coneixerem, per fi, el rostre de Matteo i Bianca.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp