Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal i la seva dona oficialitzen la notícia del nou bebè

El cantant coneix els desitjos de la seva dona

David Bisbal és feliç amb la seva dona, Rosanna Zanetti, i els seus dos fills, Mateo i Bianca, amb qui viuen plàcidament a casa seva. Són un matrimoni que es compenetra de meravella i així ho demostren cada vegada que poden a les seves xarxes.

Aquestes últimes hores, la dona de David Bisbal ha acudit a una festa organitzada per l'actor Paco León per promocionar Rainbow. Aquesta pel·lícula, que s'ha estrenat recentment en cinema, està dirigida pel conegut intèrpret i està protagonitzada per Dora Postigo, la filla de Bimba Bosé.

La dona de David Bisbal no calla res sobre el seu nou fill

Rosanna Zanetti no es va perdre aquest esdeveniment i va treure el seu costat més glamurós. A més, la veneçolana va conversar durant uns minuts amb la revista ¡Hola! i va parlar de David Bisbal, de la seva vida amb ell i si tenen pensat augmentar la família en els propers temps. A més, la veneçolana no va defugir a parlar de l'impactant físic que ha mostrat el cantant almerienc a les seves xarxes i sobre la situació que travessa el país natal de Zanetti, Veneçuela.

David Bisbal està de gira pels Estats Units
David Bisbal té una família esplèndida | GTRES

En primer lloc, la dona de l'exconcursant d'Operación Triunfo ha confessat com han passat l'estiu en companyia dels seus fills. «Molt bé, estan divins, la primera part de l'estiu la vam passar a Mèxic. Com que és un país nou, amb cultura nova, els nens el van gaudir moltíssim.[...]Després, vam passar uns dies a Almeria, amb els oncles, els cosins… Tots encantats. Als nens els encanta estar envoltats de la família i amics», ha confessat.

La model té ganes de ser mare novament, però no dona una data

Sobre Bianca i Mateo, de la primera sosté que és «molt dolça, però ja és a punt d'entrar als dos anys. És molt dolça, molt afectuosa, molt tranquil·la», revela. Pel que fa a Mateo, nascut el 2019, exposa que «és més tremendo, però és molt amorós, també. Els meus dos nens estan que me'ls menjo». A més, assegura que no sent gelosia de la seva germana petita i considera que tenen una relació normal entre germans.

La pregunta del milió ha arribat quan a la dona de David Bisbal se li ha preguntat si en algun moment pensen augmentar la família, és a dir, si tenen al cap fer-la nombrosa. «Per ara, estem bé», ha dit la model veneçolana a la festa de l'estrena de Rainbow.

Imatge de Rosanna Zanetti mirant a càmera i somrient
Rosanna Zanetti parla dels temes més candents de la seva vida | EUROPA PRESS

«Ens ho prendrem amb calma, però no ho descarto»

Encara que no hi pensen actualment, la veritat és que Rosanna ha confessat un secret que fa pensar que podrien canviar d'opinió d'aquí a poc temps.

Si bé va patir uns dolors infernals en els parts de Bianca i Mateo, afirma que «després veig un nadó i em ve de gust, però veig la nena de dos anys i dic: 'Ens ho prendrem amb calma' (riu). Però no ho descarto», expressa amb sinceritat.

Sobre els seus projectes més propers, l'entrevistada ha dit que en té alguns «com a model, perquè els temps són flexibles i molt curts.[...]Una cosa relacionada amb l'actuació em vindria de gust, però ara amb els nens petits, no em ve de gust estar fora de casa en jornades tan llargues», confessava.

D'altra banda, Rosanna ha parlat d'aquest canvi físic del seu marit, que ha aparegut a les xarxes més en forma que mai. «Ho té des que el conec, i David es cuida molt. No només pel físic, sinó també per salut i per donar-ho tot a l'escenari, al cent per cent», ha dit la model.