David Bisbal, enfonsat per la mort d'un dels components de l'orquestra 'Expresiones'

«Em va cuidar com un fill més, junt amb María del Mar i Alejandro»

David Bisbal
David Bisbal | Instagram @davidbisbal

David Bisbal està passant per uns dies complicats després de conèixer-se la mort d'un dels integrants de l'orquestra 'Expresiones', amb la qual va iniciar la seva carrera professional en l'àmbit de la música. L'excompany del cantant que ha perdut la vida s'anomena José López, però li deien Pepe.

Buscant la forma d'endinsar-se en el món de la música, es va presentar a l'orquestra i el van agafar. Va ser aleshores quan ambdós es van conèixer. Allà va saber trobar l'amor que sent cap aquesta professió que tan feliç li fa.

David Bisbal en 2014 junto a compañeros de la Orquesta Expresiones
David Bisbal l'any 2014 junt amb els seus companys de l'orquestra 'Expresiones' | Xarxes socials

Bisbal homenatja el seu amic

El cantant està commocionat per la mort de qui va ser el seu company i amic d'ençà que eren joves. A més, li ha dedicat unes paraules a través del seu compte de Facebook: «Tots sabeu quins van ser els meus inicis, m'agradaria fer-li un homenatge a José López Estrada, Pepe de l'orquestra 'Expresiones'».

«Pepe era una d'aquelles persones que sempre estava al teu costat i et donava els millors consells. Sempre li agrairé tot el que m'ha aportat», assegurava Bisbal. José López era com un membre més de la seva família: «Em va cuidar com un fill més junt amb María del Mar i Alejandro. 'El nen' em deien».

Al llarg de la publicació ha continuat mostrant com era d'important per ell: «El Pepe va ser un gran company, pare i amic avançat a la seva època, intel·ligent, carismàtic i un líder. Sempre pensant en els altres abans que en ell mateix i tot això és el que fa que sempre el vagi a recordar amb gran admiració».

«Per a mi, el més important en aquests durs i tristos moments ha estat poder estar al costat de María del Mar i els seus dos fills, Alejandro i María del Mar. Els acomiadaments sempre són molt durs i fondre's en una abraçada amb els qui més estimes és tan sols un petit consol per una pèrdua de tanta magnitud», lamentava el cantant.

Els seus inicis a l'orquestra

David Bisbal va entrar a formar part de l'orquestra 'Expresiones' l'any 1998. Des d'aleshores, va començar a cantar en diferents llocs d'Almeria. Segons el cantant, va ser la dona de Pepe qui li va animar a presentar-se al càsting per l'orquestra quan ell tenia divuit anys.

El cantant ha acabat assolint l'èxit amb el pas dels anys, però no oblida els seus orígens i que va ser a l'orquestra on va començar a formar el seu futur: «A l'orquestra 'Expresiones' vaig aprendre-ho tot en relació a la música, vaig explorar escenaris, vaig descobrir el desenvolupament de la meva veu i vaig conèixer a unes persones que es van convertir en grans companys i en la meva pròpia família». «Fins sempre Pepe. Gràcies per marcar el destí de la meva vida», així s'ha acomiadat el cantat del seu excompany i li ha agraït tot el que ha fet per ell.


Comentaris

envia el comentari