IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

David Bisbal esclata: «Heu enganyat la meva mare»

La seva mare ha criticat Elena Tablada, exparella del cantant, en una conversa a través del telèfon que ha emès ‘Sálvame’

El cantante David Bisbal.
David Bisbal ha esclatat perquè 'Sálvame' ha enganyat la seva mare. | Instagram @davidbisbal

Els enfrontaments entre David Bisbal i la seva exparella Elena Tablada no semblen tenir cap final. Ara el cantant es mostra molt cansat, sobretot després que la mare de la seva filla hagi fet unes declaracions en exclusiva a la revista ‘Hola’ que ha fet que ressorgeixin els fantasmes de la seva relació. En ella, Elena Tablada ha detallat la situació insostenible que va viure diàriament al costat de l’artista: «Quan vaig descobrir que estava embarassada no sabia com dir-ho a David. La seva reacció, i la del seu entorn, no em va agradar».

Després de llegir aquestes paraules a la revista del cor, ‘Sálvame’ ha volgut conèixer l’opinió de la mare del cantant i ha emès una conversa telefònica on la dona defensava el seu fill per damunt de totes les coses i deixava mal parada a Tablada: «Elena és una cabra boja, creiem que havia canviat, que havia madurat», i també mencionava la mare i la germana: «La germana està al seu lloc, no surt, però a Elena i la seva mare els agrada estar fins a la sopa».

A la conversa María Ferre, la mare de David Bisbal, també ha mencionat la presumpta garreperia del seu fill i ha destacat que «David li ha donat molts diners i quan estaven junts ho pagava tot». Però, sobre la presumpta infidelitat del cantant a Elena ha assegurat: «Va ser ella qui va començar a sortir de festa amb María José Suárez, amb l’altra i l’altra», sentenciant que tot el que han dit tant Elena com la seva mare «són mentides i ximpleries».

David Bisbal y Rosanna Zanetti
David Bisbal i la seva dona Rosanna Zanetti. | Cecida

David Bisbal, decebut i trist

El cantant ha aparegut desencantat a la Gala People in Red de Barcelona, justament unes hores després que algú posés una trampa a la seva mare perquè parlés sense pèls a la llengua sobre l’exclusiva d’Elena Tablada. Així doncs, David Bisbal va aprofitar l’ocasió per tancar el tema: «Sabeu que sobre els meus assumptes personals no parlo. Ara, però, he de dir una cosa molt important. Heu enganyat la meva mare. Una persona gran, una persona gran que no està al cent per cent perquè totes aquestes coses la superen i això no està bé i ho sabeu».

Després el cantant ha continuat de forma contundent: «Si teniu mare, si teniu família, sabeu que això no és el correcte. Jo no he escollit això. El meu treball és la música com ja he dit. M’enteneu. Llavors, la meva mare mereix un respecte. Ha rebut més de cent trucades perdudes. I heu aconseguit el que sabeu perfectament que no aconseguireu de mi, que és fer unes declaracions perquè no és el meu treball. Jo no guanyo diners en aquest sentit. Llavors, es mereix un respecte. Res més».

Finalment, David Bisbal amb un «us estimo molt» ha abandonat la gala, acompanyat per diverses persones de la seva discogràfica. L’entrevista en exclusiva de Tablada ha aconseguit que el cantant parli i, pel que sembla, la guerra ha ressorgit entre la família de David i la d’Elena després d’uns anys de tranquil·litat.


Comentaris

envia el comentari