David Bisbal i Chenoa junts en el retrobament d'Operación Triunfo

La reunió culminarà amb un gran concert al Palau Sant Jordi de Barcelona el proper 31 d'octubre

Retrobament de la primera edició d'Operación Triunfo. | Instagram

Quinze anys després del fenomen de la primera edició d'Operación Triunfo els protagonistes del reality s'han tornat a reunir a Barcelona per gravar una sèrie de tres documentals. Alguns dels membres d'aquella edició han volgut compartir aquesta experiència a les seves xarxes socials. No han faltat dos dels grans personatges mediàtics d'aquell moment: David Bisbal i Chenoa, que van acabar amb la seva polèmica relació fa ja alguns anys. Els dos s'han fet un selfie junts deixant constància de la seva excel·lent amistat anys després.

Retrobament de la primera edició d'Operación Triunfo. | Instagram

Tampoc han faltat a la cita altres grans artistes com Manu Tenorio, que ha descrit als reunits com «la meva altra meravellosa família». La guanyadora d'Operació Triomfo Rosa López també s'ha fotografiat amb dues de les seves companyes, Chenoa i Verónica.

Retrobament de la primera edició d'Operación Triunfo. | Instagram
 

La reunió culminarà amb un gran concert al Palau Sant Jordi de Barcelona el proper 31 d'octubre, una gran actuació que suposarà el punt final del retrobament dels «triunfitos», encara que no sabem si tornaran a reunir-se de forma privada en un futur.


Comentaris

envia el comentari