Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal mostra el seu cos i explica com l'ha afectat la notícia de l'altre home

Bisbal no ha tingut més remei que pujar una fotografia

Han passat més de deu anys des que David Bisbal es donés a conèixer en Operación Triunfo. El programa que, aleshores, s'emetia a Televisión Española (TVE) va ser un autèntic boom. Va portar al cim de la música diversos artistes entre els quals avui dia encara es troba el noi d'Almeria.

Tot i això, David ha demostrat que continua sent un dels cantants espanyols amb més projecció pel seu esforç diari. Penja el cartell de sold out a la majoria de les ciutats i té pensat treure un nou disc pròximament. Tanmateix, la seva carrera s'ha vist entelada aquests últims dies per culpa d'un home que l'ha fet sentir petit. David Bisbal no ha tingut més remei que mostrar el seu cos per explicar què ha passat.

David Bisbal obligat a donar explicacions

David Bisbal és un dels artistes més coneguts a escala mundial. No obstant això, no són només les seves cançons el que més triomfa al món. La seva vida personal també interessa molt a la premsa rosa.

Primer, per la seva curta però intensa relació amb Chenoa. D'allò, David va aprendre i, malgrat que han estat diverses les dones amb qui l'han relacionat, no va tornar al centre del panorama rosa fins que va decidir trencar amb Elena Tablada. Amb ella, té una filla en comú, però aquest no va ser un motiu de pes perquè tots dos deixessin de lluitar. Els seus judicis, renyines i indiferències protagonitzaven dia sí i dia també les portades del cor.

David Bisbal està de gira pels Estats Units
David Bisbal en un dels seus últims concerts. | GTRES

Ara, presumeix orgullós del matrimoni i la família que ha format amb Rosanna Zanetti. És la dona de la seva vida, ja que cada dia el cantant la lloa davant dels mitjans de comunicació.

La seva vida personal atrau molt el públic. Tanmateix, David Bisbal ha optat per deixar-la de banda, i això que tenint xarxes socials és complicat. Ara, està centrat en la seva carrera musical, en la qual hi ha diversos projectes a banda dels concerts. Entre ells, el de participar un any més en La Voz, el programa per excel·lència d'Antena 3. Allà, treballa amb més artistes i assegura que és l'home més feliç.

Aquests últims dies, Bisbal s'ha vist obligat a fer alguna cosa del que no n'està orgullós. La pressió i el picapunt que té amb un dels seus companys del programa ja s'ha convertit en un tema del qual es parla a les xarxes socials.

David Bisbal es despulla i ho ensenya tot

No sol ser habitual que Bisbal publiqui fotografies ensenyant el seu cos ben cuidat. Si alguna cosa s'ha demostrat amb el pas dels anys, és que David Bisbal estima tenir cura del seu cos per donar el millor als concerts.

Tot i això, fa tan sols uns dies, el cantant va publicar una imatge amb Sebastián Yatra, el seu company de La Voz on tots dos artistes posaven sense samarreta, mostrant els seus musculats braços i el seu tors.

Sota la imatge, una pregunta: «Qui guanya?». Pel que sembla, tots dos artistes van voler conèixer l'opinió del públic sobre el seu estat físic. Molts companys de professió, com ara Dani Fernández o Rayden, comentaven la publicació.

Donaven com a guanyador David Bisbal, sobretot, per la diferència d'edat que hi ha entre tots dos. Competicions a banda, del que no hi ha dubte és que el noi d'Almeria es pren molt seriosament la seva carrera professional. Malgrat les baralles personals i les competicions sobre el seu físic, David Bisbal continua acaparant èxit amb la seva música.