ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

David Bisbal i Rosanna Zanetti confirmen que esperen el seu primer fill

La parella ha publicat una ecografia en les seves xarxes socials

Rosanna Zanetti junto a su pareja, el cantante David Bisbal.
Imatge de David Bisbal i la seva parella Rosanna Zanneti | La Coctelera

David Bisbal i Rosanna Zanneti són una de les parelles famoses espanyoles que més seguidors tenen i que són més respectades per la premsa del cor. Des del mateix moment que es van casar, se'ls ha preguntat quan pensaven tenir el seu primer fill

Ara sembla que la gran notícia per fi ha arribat. Tots dos s'han encarregat de confirmar que Rosanna està embarassada, i ho han fet publicant un dolç missatge a les xarxes social, a més d'una fotografia bastant explícita. La família Bisbal-Zanetti tindrà en els pròxims mesos un nou membre que ocuparà una de les habitacions de la seva nova casa a Almeria

David i Rosanna confirmen la notícia mostrant una ecografia

Tant el cantant com la model han compartit la mateixa imatge en els seus comptes d'Instagram. A la imatge, es pot veure a la parella de fons fent-se un petó. A més, en primer pla, apareix una ecografia del seu futur fill.   

Cap dels dos, però, no ha donat cap més detall de l'embaràs. El que sí que ens han fet saber és l'alegria que la notícia ha dut a les seves vides: «Quan creiem que ja no podíem ser més feliços, arriba la sorpresa més bonica que podíem rebre. La família creix». Aquestes eren les paraules que ha escrit l'artista d'Almeria.

La parella no acostuma a parlar de la seva vida a les xarxes 

La publicació ha agafat per sorpresa a tothom, no només per la bona notícia, sinó que també perquè la parella no acostuma a parlar de la seva intimitat a les seves xarxes socials. Tot i això, sembla que la gran il·lusió que els fa augmentar la família ha fet que no vulguin ocultar més aquest moment tan important de la seva vida en parella. 

La model veneçolana també va demostrar en el seu perfil d'Instagram la seva felicitat, amb un missatge molt semblant al del seu espòs. La benedicció que ha suposat per tots dos el futur naixement del seu fill, és l'única informació que han fet pública, ja que no se sap quan naixerà la criatura o quin centre mèdic està fent el seguiment de l'embaràs Rosanna. 


Comentaris

envia el comentari