David Blanco, l'home que va enamorar a Alejandro Amenábar després de 'Mar adentro'

El 28 de julio de 2015 protagonizaron la primera boda famosa gay después de salir durante cinco años

El director Alejandro Amenábar en una imagen de archivo
Alejandro Amenábar, el director de cine que va encapçalar 'Danielle', l'anunci de la Loteria de Nadal | Catalunyadiari.com
 

Alejandro Amenábar s'ha tornat a col·locat en el punt més alt del sector cinematogràfic espanyol. Després de desenvolupar grans èxits com 'Mar adentro' o 'Regresión', el director ha recuperat el centre d'atenció en aquesta recta final de 2017 després de dirigir 'Danielle', l'anunci amb què es va promocionar la Loteria de Nadal d'enguany.

No obstant això, el guanyador de nou premis Goya i un Oscar no és molt reconegut per la seva vida pública. De fet, només qui el coneixen en profunditat saben que Amenábar, en realitat, no és espanyol. 45 anys enrere, va ser Santiago de Xile qui va rebre el director de cine, encara que molt aviat es va traslladar a Espanya i va obtenir la nacionalitat.

Dos anys de feliç matrimoni

Un altre element desconegut dins la vida d'Amenábar és la seva relació sentimental. Pocs saben que el 28 de juliol de 2015, el director de cine es va casar amb David Blanco, la seva parella de feia cinc anys, a qui va conèixer just després del rodatge de 'Mar adentro'. Es tracta d'un economista reconegut en l'àmbit internacional que va enamorar, des del primer moment, al cinèfil.

Blanco y Amenábar se casaron el 28 de julio de 2015.
La boda entre Blanco i Amenábar es va celebrar el 28 de juliol del 2015 | Catalunyadiari.com
 

«Quan estàs tan enamorat com ho estic del David, és lògic formalitzar la relació», confessava Amenábar, feliç d'haver fet el pas endavant, després de viure junts durant quatre dels anys que van tenir com a nuvis, per finalment prendre la gran decisió de contraure matrimoni.  

 

Una boda de gran ressò mediàtic

L'enllaç entre Amenábar i Blanco va venir marcat per convertir-se en una gran boda homosexual que es va celebrar a Espanya. El director de cine va ser el primer famós que es va decidir a contraure matrimoni amb una persona del mateix sexe, pel que el seu enllaç va provocar un gran impacte entre la societat.

Per aquest motiu, van ser molts els artistes que no es van voler perdre la celebració Més de 200 convidats van acompanyar la parella, entre els quals destacaven el model Eliad Cohen o l'actriu de 'El Internado', Ana de Armas, entre altres rostres reconeguts que van voler gaudir de la cita.

Alejadro Amenábar y su marido David Blanco en sus vacaciones de verano

Alejandro Amenábar i David Blanco durant les seves vacances | Catalunyadiari.com

Comentaris

envia el comentari