Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Broncano en un photocall

David Broncano: La seva xicota real i tots els seus fracassos amorosos

David Broncano i les seves relacions amoroses han estat un gran interès per als seus fans, avui te n'explicarem alguns

David Broncano és una de les estrelles televisives d'Espanya. El seu humor i el seu desinterès fingit en les seves famoses entrevistes n'han fet un dels personatges més estimats. Tot i que de la seva faceta professional ho sabem gairebé tot, no passa el mateix amb la seva intimitat.

El presentador sempre ha mantingut les seves relacions en privat. El seu desig de mantenir un perfil baix ha fet que els seus seguidors volguessin saber-ne encara més. I els últims mesos, finalment, s'ha pogut oficialitzar el seu idil·li amb l'actriu Silvia Alonso.

David Broncano en aquesta ocasió ha tingut una mica menys de cura a mantenir-lo en secret, ja que l'artista va assistir al seu programa, on van demostrar el seu bon rotllo i compenetració. Ara ja no es preocupen per exterioritzar el seu amor i, fins i tot, passegen junts molt afectuosos pels carrers de Madrid.

David Broncano amb un premi
David Broncano ha esdevingut un dels presentadors més populars d'Espanya. | GTRES

David Broncano i Silvia Alonso

El seu amor va començar el setembre del 2021: al principi tot eren rumors i comentaris sobre la seva suposada relació, fins ara. Després de gairebé dos anys junts, David Broncano ha decidit que era hora de fer-ho oficial i així ho ha fet a 'La Resistencia', on no es van tallar ni un pèl. Tanmateix, no ha estat fins aquest darrer any quan David Broncano s'ha atrevit a sortir al carrer amb la noia a deixar veure la seva verdadera complicitat, que va avivar encara més les xerrameques sobre la seva relació.

De fet, l'inici de la seva relació va coincidir amb la primera entrevista de Silvia Alonso al programa, el 2021. Aleshores, es podia veure que ja hi havia complicitat entre tots dos. Més tard, David Broncano va ser vist amb l'actriu passejant molt afectuosament. A partir d'aquell moment, Broncano va ser vist fugaçment amb ella fent altres plans per Madrid. Un d'ells, i on van saltar totes les alarmes sobre la seva relació, va ser al concert de Nathy Peluso.

Silvia Alonso i David Broncano a 'La Resistencia'
David Broncano va entrevistar la seva xicota a 'La Resistencia' i hi va ser afectuós. | Movistar +

David Broncano: les seves parelles

Des que David Broncano va saltar a la fama, hi ha hagut diverses artistes joves amb qui l'han relacionat abans de Silvia. Una de les seves xicotes més conegudes va ser Adriana Ugarte, amb qui també es va deixar veure en diferents llocs de Madrid. Cap d'ells no va confirmar cap història d'amor entre tots dos, però la complicitat que hi havia era innegable. De fet, també ella va ser a ser entrevistada per David Broncano, on també hi va haver gran química.

Un altre dels idil·lis que més han sonat ha estat amb Paula Badosa, aquesta vegada abans de l'actriu madrilenya. Va ser el 2020 quan en van sortir a la llum algunes imatges. David Broncano i la tennista van ser enxampats fent-se un petó en un restaurant al centre de Madrid. Fins i tot, el presentador va tenir unes paraules sobre la seva suposada ruptura que van sorprendre molts: «Estava pensant que jo a l'octubre ho acabava de deixar amb la meva xicota», deia al programa.

David Broncano: la seva edat i els seus inicis

La fama de David Broncano no ha estat a causa de l'arbitrarietat. Els seus inicis a la televisió i al món de la comunicació van començar fa molt. Avui dia, amb 38 anys, gaudeix d'entrevistes i col·laboracions amb qui vol, però als seus inicis va ser un xaval més obrint-s'hi pas.

David Broncano jove
David Broncano, quan era jove, no imaginava que tindria tant d'èxit. | YOUTUBE

Va estudiar Publicitat a la Universitat Complutense de Madrid i es va graduar el 2008. De fet, va ser company de carrera d'Alba Carrillo. Ara bé, la seva primera vegada a la televisió va estar poc relacionada amb la publicitat o les entrevistes. Va ser en un concurs a Telemadrid, amb només 19 anys, en què es va enfrontar amb un senyor gran. «Us juro que va ser un trauma, em va guanyar un iaio», recordaria David Broncano anys després.

Més tard, es posava davant dels focus de Paramount Comedy, on va demostrar el seu carisma amb molt d'humor. A partir d'aquell moment, comencem a conèixer el David Broncano d'avui. Hi va sumar l'experiència a 'El club de la comèdia' i altres programes de ràdio, fins a tenir avui dia el seu propi programa.