URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

David Bustamante amplia la seva gira de concerts després de la ruptura amb Paula Echevarría

Un dels concerts estava previst per al mateix dia de la comunió de la seva filla Daniella
David Bustamante | Cedida

 

El pròxim 28 d'abril David Bustamante tornarà als escenaris amb un concert en León, després de les seves actuacions a Tenerife i Gran Canària el cap de setmana del seu aniversari. Segons la revista ‘Hola’, serà la primera actuació del cantant després de conèixer-se la notícia de la seva ruptura amb Paula Echevarría. Un dels concerts de la gira de Bustamante, concretament el que realitzarà el dia 6 de maig a Gibraltar, coincidiria amb una de les dates més importants per a ell, la comunió de la seva filla Daniella, encara que també es va comentar la possibilitat d'ajornar la celebració perquè David pogués assistir-hi sense cap problema.

Després de passar la Setmana Santa cadascú a la seva terra, els dos van tornar a Madrid, però per separat. Bustamante va anar divendres al domicili familiar per poder passar temps amb la seva filla, a la qual feia dies que no veia. Suposadament, el cantant va ser-hi durant una hora, i a la seva sortida, es va trobar amb la premsa, i no va dubtar a mostrar el seu descontentament cap als comentaris que s'estan llançant sobre la seva relació amb Paula Echevarría i que afecten a les dues famílies implicades. 

 

Pel que fa a la gira, a més d'aquests dos dies confirmats, el cantant també realitzarà actuacions en les següents dates: el 13 de maig a Santander, el 3 de juny a Vitòria, el 4 de juny a Bilbao, el 10 de juny a Salou, el 5 d'agost al Pinós (Alacant), i el 13 d'agost en Luanco (Astúries).