Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front

David Bustamante colpeja la parella de la seva ex Paula Echevarría on fa més mal

Bustamante té una relació cada cop més estreta amb Paula

David Bustamante té una agenda plena de compromisos. No obstant això, no li impedeix gaudir de la companyia de la seva filla sempre que pot. A més, tal com deixa entreveure, la relació amb la seva ex, Paula Echevarría, cada cop és més estreta.

El cantant càntabre es trobava entre els convidats a un dels casaments més mediàtics de l'any, el de la seva companya Chenoa. Tot i que la intenció era anar a l'enllaç, finalment no va poder assistir per motius professionals.

«Felicitats a la meva Laurilla, que es mereix ser la més feliç del món, que s'ho passi molt bé», apuntava Bustamante fa uns dies. La llista reduïda d'assistents va provocar que es generés una certa polèmica entre alguns cantants de la primera edició d'Operación Triunfo. El cantant càntabre va esquivar la polèmica i va confirmar que ell «estava convidat, però no he pogut anar per feina».

▶️ La boda de Chenoa que pudo acabar en desastre

Així, no dubtava a desitjar-li «el millor a ella i al seu noi, que em cau molt bé», destacava. Quan se li va preguntar pel conflicte desfermat per les invitacions, va assenyalar que «és una cosa totalment externa a mi. És el casament d'una amiga, d'una companya i desitja el millor».

Per a sorpresa de molts, manté una estreta relació amb la recentment casada, i és que, a més a més, va afegir que «parlem sovint, som germans».

Imatge de David Bustamante i Paula Echevarría.
David Bustamante, amb la seva exparella | GTRES

Tot i que està embarcat en uns quants projectes laborals, no dubta a aprofitar el poc temps lliure que té amb la seva filla. Per tant, és habitual que comparteixi imatges amb ella i presumeixi de les seves gestes, com també fa la seva mare.

Després d'una jornada molt intensa de treball i entrenament, el càntabre ha dedicat la resta del dia a gaudir de la seva família. De fet, va compartir amb els seus seguidors una divertida fotografia amb Daniella.

En aquesta, David Bustamante apareix amb la seva petita traient la llengua i amb un missatge molt clar. «I amb l'amor de la meva vida», va escriure orgullós. Paula Echevarría no va trigar a reaccionar a la publicació i li va contestar que «Mini (ja no tan mini) tu».

Amb el temps han cicatritzat moltes de les ferides que havia deixat aquest matrimoni. Tant el cantant com l'actriu tenien clar que havien de buscar el millor per a la seva filla i això implicava portar-se el millor possible.

Per això, és habitual que a les xarxes socials presumeixin de mantenir una relació cordial i es dediquin afectuosos missatges. Malgrat tot, continua havent-hi molta estima entre ells. I una bona prova va ser el que va passar fa unes setmanes al bateig de Miki, el primer fill que van tenir en comú l'asturiana i l'exfutbolista Miguel Torres.

David Bustamante va estar al bateig

David Bustamante va apuntar fa uns dies que havia estat al bateig del petit encara que no de manera presencial. «Vaig estar parlant amb ells, em van fer una videotrucada quan eren allà», va assenyalar orgullós. Sens dubte, es mostra encantat amb el tracte que manté amb la seva ex.

Fotomuntatge de David Bustamante somrient i la seva filla, Daniella Bustamante, pixelada
El cantant, amb una imatge de la seva petita | Catalunya Diari

Mentrestant, l'exconcursant d'OT es prepara per a un dels grans esdeveniments de l'any a Twitch. Serà un dels participants a 'La velada del año 2', un esdeveniment de boxa organitzat per Ibai Llanos. Davant del repte, el càntabre no s'ho va pensar dues vegades quan li van proposar de pujar al ring.

En els darrers dies ha obert un compte a TikTok on mostra la seva rutina d'exercicis. S'ha preparat a consciència per al combat que enfrontarà Mr Jagger, que va ser el guanyador de l'última edició. El 'streamer' és el gran preferit, sobretot perquè fa un parell d'anys que està centrat en aquesta disciplina.

Tot i això, Bustamante no té por i promet donar guerra. És més, fins i tot la mateixa presència del cantant càntabre li afegirà més interès a l'esdeveniment.