David Bustamante confessa que s'ha engreixat 12 quilos perquè ha patit ansietat

Les conseqüències de la seva separació de Paula Echevarría comencen a afectar-lo

El canvi físic de David Bustamante ha cridat molt l'atenció. | Cedida

La separació de Paula Echevarría comença a passar factura a David Bustamante. El cantant càntabre ha guanyat fins a 12 quilos de pes i encara que no ha volgut donar declaracions sobre la seva situació amb la protagonista de 'Velvet', sí que s'ha sincerat en una entrevista a Cadena Dial sobre el seu canvi físic i de com està vivint aquesta recent etapa de la seva vida. «Ha estat un any diferent per a mi, hi ha persones a qui, amb l'estrès, se'ls tanca l'estómac, i això que guanyen», ha declarat, explicant que ha passat per una etapa d'ansietat que l'ha fet anar a la nevera més vegades de les necessàries: «Hi ha persones que en èpoques d'estrès lluitem contra l'ansietat amb el menjar».

No obstant això, el cantant no es desanima i confessa estar còmode amb si mateix malgrat el seu canvi físic: «La gent és bastant cruel amb aquestes coses i falten al respecte quan veuen a algú passat de pes», va arribar a dir, mostrant el seu empipament perquè, en aquest sentit, «No és agradable que gent sense escrúpols t'estigui recordant contínuament que no estàs en el teu pes». A més, ha reconegut que intentarà «buscar de nou la millor versió de si mateix» i que per a això està «fent esport».

David Bustamante al programa 'All you need is love... o no' de Risto Mejide | Cedida

 

«Tant de bo que perdi aquests dotze quilos. Em van conèixer durant molt temps així, sóc una mica bumerang. Hi ha moments en què estàs més inspirat i uns altres en els quals perds la iniciativa i la rutina de fer esport», confessava. Segons les últimes informacions, Bustamante estaria centrant tots els seus esforços a recuperar a Paula Echevarría i podria estar tenint bastant èxit: en la seva última publicació d'Instagram, l'actriu apareix ballant l'últim tema de David i felicitant-lo pel seu treball. La resposta de l'artista no podia esperar: «Però que bufona ets, 'amore'!! Gràcies», li va contestar el cantant.


Comentaris

envia el comentari