Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell

David Bustamante confirma el rumor i publica la foto que sorprèn a tothom

David Bustamante viu un dels millors moments en l'àmbit personal

David Bustamante viu ara mateix un dels millors moments en l'àmbit personal i professional. En els darrers anys el cantant ha estat molt involucrat a la televisió. Tot i això, és la seva faceta de músic és la que li ho ha donat tot.

Per això, el cantant ha pujat una instantània a les seves xarxes socials on enyorava aquells començaments a la indústria. I és que, si bé tots tenim encara al nostre imaginari aquella primera edició d'Operación Triunfo , és cert que ja han passat dues dècades.

Tot i que molts dels seus companys de professió no han tingut una carrera en la música gaire exitosa, David sempre ha sabut reinventar-se. L'ex de Paula Echevarría ha aconseguit ser un dels cantants de més renom del nostre país.

David Bustamante, nostàlgic pel pas del temps

Mantenir-se al món de la música no és tasca senzilla, això és clar. És una indústria molt complicada plena d'anades i vingudes.

La majoria de cantants han d'estar en una reinvenció constant per poder sobreviure al pas del temps. I David Bustamante ho ha sabut fer com ningú.

No hi ha dubte que el cantant està més que orgullós de la seva impecable trajectòria musical. N'és una prova l'última fotografia que ha pujat al vostre compte d'Instagram.

David Bustamante
David Bustamante es troba en un bon moment | GTRES

Hi feia una picada d'ullet als seus més de 21 anys de carrera. No és cap sorpresa que el cantant té certa enyorança per aquells anys daurats, on tant ell com els seus companys eren els protagonistes absoluts.

La fotografia anava acompanyada d'un bonic text que deia el següent: «Es diu aviat… 21 anys!!! Quina manera de somiar!, quina manera de viure!, Gràcies!!! #OsQuieroAMorir», escrivia el cantant.

La instantània s'omplia de missatges d'amor i estima per part dels seus seguidors i fans. El cantant sempre s'ha sentit molt estimat i abrigallat pel seu públic. I ara afronta la seva carrera de manera molt més calmada, i sobretot amb perspectiva.

Sempre s'ha dit que els inicis no són fàcils, i és que per a la primera edició de 'triunfitos' va ser un xoc del tot.

Cap d'ells no estava preparat per a una repercussió mediàtica tan gran. De la nit al dia, tot un país sabia qui eren i estaven pendents de cadascun dels seus passos.

Això sí, amb el pas del temps, la situació es va calmar i, al final, cadascú va poder trobar el seu camí. Encara que alguns van decidir allunyar-se de la música, altres com David Bisbal, Chenoa o el mateix Bustamante continuen collint grans èxits.

Bustamante deixa enrere temps passats

Ara mateix, David Bustamante viu el millor moment. A la música la seva carrera ja està més que consolidada i el seu nom és la seva millor carta de presentació. El càntabre ja ha demostrat la seva passió per la música i com és un dels grans motors de la vida.

Primer pla de David Bustamante.
Els darrers anys no han estat gens senzills per al cantant | GTRES

Però, a més, Bustamante també ha sabut explotar molt bé la seva imatge, i el seu nom és de gran reclam per a marques. Tanmateix, després de la seva ruptura amb Paula Echevarría el 2013, la seva vida va fer un gir de 180 graus i semblava que tot l'interès de les marques havia desaparegut.

David Bustamante i la Paula feien un tàndem perfecte per a les campanyes publicitàries, i semblava que després del seu divorci això desapareixeria. A més, tant el cantant com l'actriu han intentat portar la vida personal en la més absoluta intimitat. I amb l'anunci de la separació, estar al focus mediàtic no va haver de ser gens fàcil per a tots dos.

Però aquests temps ja han quedat enrere, i tant la Paula com el David han sabut remuntar-se a les adversitats i, sobretot, tenir una bona relació pel bé de la seva filla.