YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

David Bustamante deixa plantats els seus fans a Fuenlabrada

El cantant asturià havia de cantar després de Nuria Fergó i Alfred Garcia

Bustamante
David Bustamante va suspendre el concert sense donar cap raó | Bustamante

David Bustamante està en el focus de la polèmica i no precisament per una bona raó. El cantant asturià havia d'actuar a les festes majors del municipi madrileny de Fuenlabrada, junt amb altres artistes com Nuria Fergó i Alfred Garcia.

Tot anava bé amb les actuacions d'aquests dos artistes, fins que va arribar el moment que Bustamante sortís en escena. Va ser llavors quan els milers de persones que s'aplegaven per rebre'l es van quedar amb les ganes i el que van rebre va ser un missatge per part d'un representant de l'ajuntament anunciant que se suspenia el seu concert. 

La indignació de l'Ajuntament

Minuts més tard, des de l'Ajuntament de Fuenlabrada van arremetre sense miraments contra el cantant des del seu perfil de Twitter i, fins i tot, el van acusar de «poca professionalitat». Malgrat la pressió mediàtica que es va generar després de la cancel·lació, ni el cantant ni els seus representants han donat explicacions. Això no obstant, des del consistori sí que han anunciat que demanaran les explicacions corresponents amb l'objectiu de «salvaguardar els interessos dels veïns i veïnes de les persones que havien anat al concert».

No és la primera vegada que passa

Aquesta no és la primera vegada que Bustamante es veu envoltat per una polèmica d'aquest tipus. De fet, el passat mes de setembre de l'any 2017, el cantant també va suspendre a última hora el seu concert a Laguna del Duero, un municipi de la demarcació de Valladolid.

En aquella ocasió, els seus representants van presentar un informe mèdic que, finalment, va resultar ser fals. Va ser llavors quan es van amenaçar de demandar a qui havia fet públic l'informe «per a defendre la intimitat de l'artista davant intromissions il·legítimes, així com el seu bon nom i reputació».

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari