David Bustamante deixa de seguir Paula Echevarría a Instagram

Tot i que els dos han decidit mantenir una relació propera després de la seva separació, la realitat sembla ser una altra
David Bustamante i Paula Echevarría | Cedida

 

Sembla que la relació entre David Bustamante i Paula Echevarría després de la seva separació no és tan bona ni cordial com sembla. El cantant i l'actriu han intentat mantenir una relació propera pel bé de la filla que tenen en comú, Daniella, però sembla que les coses s'han complicat recentment.

  

  

l'artista càntabre ha decidit deixar de seguir a Paula Echevarría a Instagram.

Un detall que s'ha descobert després de conèixer que l'exparella havia discutit per no posar-se d'acord amb el repartiment de les vacances de Nadal de la seva filla Daniella, un assumpte que s'hauria resolt amb David cedint a les intencions de Paula, que voldria passar la nit de nadal i el nadal amb la petita.

Després de bloquejar-la, el cantant ha publicat al seu perfil d'Instagram diverses fotografies amb la seva filla de les activitats que han fet durant el cap de setmana: «No em ve al cap un millor pla ... Peli, sofà, manta, el que més estimes al món ... Felicitat!», escrivia al costat d'una imatge de Daniella asseguda al sofà.

 

 


D'altra banda, també va aprofitar per desitjar-li a la seva filla que passi una bona setmana amb un collage en el que es veuen unes crispetes, la decoració de Nadal d'un centre comercial i un foto de Daniella fent-li un petó al front. Uns moments que sembla que el càntabre ja no està disposat a compartir més amb la seva exdona i mare de la seva filla.

 

 

Paula Echevarría, enfurismada

Mentrestant, aquest cap de setmana Paula ha acaparat tota l'atenció després de tenir una nova discussió amb una seguidora de l'esmentada xarxa social, que criticava que publiqués al seu perfil fotos de la petita: «Quan ella vol exposar-la, tot està bé. Però quan es posen ximples, diuen que res de càmeres».

«He aclarit mil vegades que a mi no m'importa tant l'exposició de la meva filla, que és preciosa i de la qual estic orgullosíssima, com l'assetjament que la meva filla pateix cada dia per part dels paparazzi que busquen aconseguir fotos», es defensava, subratllant que pocs coneixen la realitat d'«aquest tipus d'assetjament».

Igual que Bustamante, Paula també ha aprofitat aquest cap de setmana per pujar publicacions amb la seva filla a Instagram. Per exemple, ha compartit un divertit moment en què se les pot veure llençant-se en trineu.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris