David Bustamante s’emociona en rebre una postal de la seva filla

La petita Daniella, filla del cantant i de Paula Echevarría, escriu unes paraules dirigides al seu pare: «Pel millor papa del món. Gràcies per tot, t’estimo»

David Bustamante se sent molt orgullos de la seva filla Daniella | Cedida

 

Tot i que David Bustamante segueix solter, es podria dir que l’amor no li escasseja. El motiu de la seva felicitat és la seva filla Daniella, fruit de la relació amb Paula Echevarría, de la que se sent molt orgullós i afortunat. Bustamante ha volgut compartir per Instagram el regal que li ha fet la petita, de nou anys, i que ha fos d’afecte al cantant: «Pel millor papa del món. Gràcies per tot, t’estimo papi». 

La publicació de David Bustamante, que es pot veure a continuació, deixa clar que la seva filla és «el motiu més gran per ser la persona més feliç i més afortunada del món...», paraules que va acompanyar de: «#GraciasHijaMia #Daniella #MiHeroe»:

La nova parella de Paula Echevarría

Els rumors sobre un possible romanç entre David Bustamante i Yana Olina no s’han confirmat, i tot sembla apuntar que el cantant està solter i sense compromís. Aquest no és el cas de la seva exdona Paula Echevarría, qui ha refet la seva vida sentimental amb el futbolista Miguel Torres. Segons ha confirmat l’actriu, s’està construint una nova casa per comaprtir junts que havia d’estar acabat a finals de 2018; la mudança de la parella a la nova llar haurà d’esperar.

Paula Echevarría ha refet la seva vida sentimental amb Miguel Torres | CatalunyaDiari.cat

 

Daniella és el més important per Bustamante

Tot i que la relació entre Bustamante i Paula Echevarría no va acabar massa bé i hagin patit alguna polèmica, els dos pares sempre han volgut deixar a la seva filla al marge. El cantant, que actualment treballa com assessor de Luis Fonsi a ‘La Voz, és molt actiu per les xarxes socials; és des d’aquestes per on el cantant sempre deixa clar el seu amor per Daniella.

Tanmateix, Bustamante té molt clar que certes declaracions, com les que va fer Ares Teixidó sobre la relació que els dos van voler mantenir en secret, no el perjudicaran en el seu dia a dia. Tal com afirma el cantant, ell està molt feliç amb la seva petita i no ho deixarà perdre per alguns fets puntuals. 


Comentaris

envia el comentari