David Bustamante entendreix les xarxes amb la seva última publicació

El cantant ha compartit una fotografia de la seva filla Daniella i s'ha mostrat molt orgullós d'ella

David Bustamante ha emocionat els seus seguidors. El cantant ha mostrat el seu costat més sentimental i ho ha fet a través d'una publicació d'Instagram. Poques hores abans del llançament del seu nou videoclip oficial, lligat al seu tema 'Lo pide el alma', el cantant càntabre ha publicat una fotografia de la seva filla al costat de la qual escriu emocionat: «Però que bonica ets», acompanyada de les etiquetes «Mi Vida» i «Amor de padre».

Enmig de l'embolic que manté amb Paula Echevarría, l'artista ha decidit fer un 'stop' al camí i demostrar que es troba centrat en una cosa que per ell és el veritablement important: la seva filla Daniella. I és que si alguna cosa manté unida a la parella, és la seva primogènita, qui recentment feia la comunió sota l'atenta mirada dels mitjans.

Tots dos van passar un gran dia en la primera comunió de la seva petita, Daniella | Hola

 

D'altra banda, amb el seu nou single el cantant ha demostrat també que, com no podia ser d'una altra manera, en la música ha trobat el seu refugi i un camí per expressar-se. El seu nou single es presenta com una veritable declaració d'intencions: «Voy a arrancar las hojas que estén borrosas y desteñidas escribiré una vida donde me ría de todo, buscaré alguien que encuentre su paraíso entre mis brazos y que me acompañe el paso sin que le importe donde llegar».


Comentaris

envia el comentari