ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

David Bustamante esclata enmig d'un concert: «N'estic cansat!»

«L'única cosa que vull fer és cantar», va explicar el cantant

David Bustamante en un concierto en Huelma, Jaén.
David Bustamante en un concert a Huelma, Jaén. | Facebook @@aytohuelma

 

David Bustamante es va cansar dels comentaris rebuts per part de la premsa rosa i, com que no ho aguantava més, es va esplaiar amb els seus fans durant un concert que va dur a terme l’últim cap de setmana d’agost a Jaén. Durant aquest últim mes, de fet, el cantant ha estat abastament criticat per haver deixat l’escenari en un concert a Elx, Alacant, després que li llancessin pedres a sobre l'escenari. Per més inri, Bustamante va ser qüestionat durament per la seva separació amb Paula Echevarría.

Però això no és tot, ja que durant les últimes setmanes també va ser notícia per haver deixat de seguir a Poty Castillo a Instagram, després d’una amistat de disset anys. Per totes aquestes raons, no va aguantar més i va acabar esclatant durant la pausa del seu concert a Andalusia.

Bustamante, cansat de tanta polèmica

David Bustamante va aprofitar els escassos segons entre cançó i cançó durant el concert a Huelma per queixar-se i dir que estava cansat de tanta polèmica. «Sembla que he de fer més, que estic qüestionat. Durant 17 anys sempre han buscat polèmica, sempre treuen merda, amb perdó de la paraula. I un ja està cansat i l'única cosa que té ganes és de cantar. És l'única cosa que he fet».

Després d’aquestes paraules va afegir: «M’agradaria que m’ho deixessin fer d’una manera més tranquil·la (cantar), com ho fan els altres, sense tants impediments. Jo només vaig venir aquí i, des de fa 17 anys, l’únic que vull és cantar».

David Bustamante junto a Poty Castillo. Imagen de archivo.
David Bustamante al costat de Poty Castillo. Imatge d'arxiu. | Instagram @davibusta
 

La seva ruptura amb Paula i Poty

Tot i que el cantant va demostrar tenir una relació amb una companya de ‘Bailando con las estrellas’, Yana Olina, sembla que encara continua afectant-lo tot el que passi en relació amb la separació de la mare de la seva filla.

Segons el periodista del cor Pepe del Real, que David Bustamante hagi deixat de seguir a les xarxes socials a Poty Castillo ha estat per una única raó: Paula Echevarría. Segons sembla, Poty hauria estat còmplice de les primeres trobades entre Paula i Miguel Torres.


Comentaris

envia el comentari