David Bustamante i Paula Echevarría podrien haver trencat la seva relació fa uns mesos

Fa temps que no apareixen junts a les xarxes | En un programa de televisió, el cantant va demanar que no li preguntessin sobre la seva dona

Paula Echevarría i David Bustamante podrien haver trencat fa uns mesos. | PeriodistaDigital

Els rumors de divorci entre David Bustamante i Paula Echevarría estan a l'ordre del dia. Ja fa uns mesos que van començar les sospites, però cada vegada sembla ser més evident. La parella sempre ha estat molt activa a les xarxes socials i acostumaven publicar constantment fotos i vídeos de tots dos, però fa prop de tres mesos que no se'ls veu junts. D'altra banda, des de ‘Divinity’ asseguren que algú del cercle del cantant havia insinuat que la parella havia trencat feia mesos. Ho van deixar caure durant un programa on va aparèixer recentment, en què es va advertir que no li preguntessin res sobre la mare de la seva filla, tal com expliquen al seu web.

A més, durant el dia del pare, l'actriu va publicar una foto d'Internet al costat del següent comentari: «Bon dia del pare», però sense esmentar el cantant, com si felicités únicament el seu. D'altra banda, fa tot just una setmana, Bustamante celebrava el seu 35è aniversari, però Echevarría no li va dedicar cap felicitació de part seva. Va publicar un dibuix de la seva filla a Instagram, de manera que el va felicitar només de part de la petita Daniela, sense dedicar-li cap paraula que vingués d'ella, a diferència de l'any passat que li va escriure un text molt bonic.

 

Feliz día del padre!!!

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

 

A la vuelta te espera una gran obra de arte! Y el mejor de los regalos, ella!!!.. Feliz cumple @davibusta!

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el


Comentaris

envia el comentari