Fotomuntatge de Paula Echevarría i David Bustamante

David Bustamante, sense paraules després del que ha confessat Paula Echevarría

El cantant no esperava rebre aquesta noticia

David Bustamante s'ha assabentat del que s'està dient de Paula Echevarría  i s'ha quedat atònit. I és que tot apunta que, d'aquí a molt poc, l'actriu ens sorprendrà amb una notícia inesperada.

L'1 de maig, l'actriu ja ens va donar algunes pistes sobre els plans que té a curt i a mitjà termini. Durant la gala dels Premis Platino, i després d'assegurar que de moment no té pensat casar-se amb Miguel Torres, la mare de Daniella va fer una confessió.

¡

Primer pla de David Bustamante.
David Bustamante s'ha quedat sorprès amb la notícia | GTRES

L'exdona de David Bustamante va revelar que, després de molt de temps sense treballar, torna a la càrrega amb un projecte que no deixarà ningú indiferent. «Torno el mes que ve. No puc revelar res, però ja em veureu. Crec que sorprendrà».

Sense desvelar de què es tractava, Paula va posar el caramel a la boca dels seus fans I ara, per fi ha revelat tots els detalls de la nova aventura professional que ha començat.

David Bustamante no s'ho esperava

David Bustamante mai s'hauria imaginat que la mare de la seva filla s'embarcaria en una aventura d'aquest calibre.

Ahir, dijous 12 de maig, Telecinco va començar la promoció de la nova edició de 'Got Talent'. I, tot i que encara falta un temps perquè el talent show iniciï les audicions, la cadena ja ha donat algunes pistes sobre la nova temporada.

Primer pla de Paula Echevarría mig somrient
Paula Echevarría torna a la televisió | GTRES

Després de molt de temps allunyada del món de la televisió, Paula Echevarría torna per la porta gran. Se sumarà al jurat d'aquest concurs de talents tan famós.

Gràcies a l'extensa carrera que s'ha llaurat al món de la interpretació i a la popularitat que té a les xarxes socials, l'asturiana s'ha convertit en la nova aposta de Telecinco per a intentar recuperar l'audiència que ha perdut durant tots aquests mesos.

L'exdona de David Bustamante s'unirà a l'equip de Risto Mejide, Edurne i Dani Martínez per a valorar el talent de tots els artistes que decideixin pujar a l'escenari del programa. A més, Santi Millán repetirà com a mestre de cerimònies.

«M'encanta 'Got Talent'. És un format que, com a espectadora, m'ha fet al·lucinar i m'ha emocionat mil vegades. El meu pare és fan número u del programa, i va ser amb ell amb qui vaig començar a enganxar-m'hi», ha confessat la influencer.

No obstant això, ha reconegut que està «una mica nerviosa» amb aquesta nova oportunitat que la vida li ha donat. «'Got Talent' ja fa uns quants anys que s'emet, i els meus companys fa molt de temps que treballen junts».

«Seré com la nova alumna de la classe, però els conec tots tres. Són genials, i estic segura que encaixarem a la perfecció», ha manifestat.

Paula Echevarría en un photocall
Paula parla dels seus nous companys de feina | GTRES

Finalment, la nova incorporació de Mediaset ha volgut tenir unes paraules boniques amb els seus nous companys de feina. I és que, durant aquests anys, Paula ha tingut l'oportunitat de conèixe'ls fora de la televisió.

«Crec que amb el Dani riuré molt, que el Risto em mimarà molt —perquè, malgrat la façana de tio dur que té, és molt amable i carinyós— i que l'Edurne serà amb qui tindré més coses en comú».