Primer pla de David Bustamante

David Bustamante rep un missatge que confirma el secret de domini públic

David Bustamante, que no volia reconèixer-ho, ara sap que és veritat

David Bustamante va participar en l'exitós concurs 'Operación Triunfo' ja fa més de dues dècades. Una oportunitat que li va servir per demostrar el seu talent i guanyar-se la vida com a cantant i a més crear un vincle especial amb els altres concursants. Ara, després de molts anys d'especulacions, retrobaments, amistats i rumors, s'ha conegut la veritat que hi ha darrere dels primers participants del conegut concurs.

Els participants de la històrica primera edició d''Operación Triunfo' sempre es van mostrar molt units. En diferents intervencions en públic els triomfits han repetit que el pas del temps i la distància no havien fet efecte en les seves relacions. Tot i això, després de la mort d'Álex Casademunt, sembla que la família d''Operación Triunfo 1' no ha tornat a ser la mateixa.

El grup va començar a distanciar-se fa anys

Naím Thomas, que va resultar ser el desè expulsat, va explicar llavors el que estava passant: «Ara mateix no estem tenint el millor dels contactes. Hem decidit mantenir una mica d'aire perquè aquestes coses afecten molt». L'artista desitjava que el distanciament no fos definitiu: «Encara que voldríem desconnectar-nos per a tota la vida no seria viable, sempre hi hauria alguna cosa que ens uneix».

Àlex Casademunt i David Bustamante cantant en un escenari
David Bustamante estava molt unit al traspassat concursant d'OT1 Àlex Casademunt | GTRES

S'ha parlat molt també d'un grup de WhatsApp en què estarien els integrants de la primera edició. Un grup en què mantenien el contacte i els servia també per saber què passava a les seves vides. Natalia, la benjamina fa temps va confirmar «estem tots menys dues persones, i no dic més».

Chenoa va explicar per què no hi eren tots: «Portem amb el xat des de fa gairebé 5 anys i moltes vegades no estem els 16». David Bustamante va puntualitzar: «Hi ha els que han d'estar i punt». El càntabre va preferir no dir qui eren els que faltaven per evitar especulacions.

Tot i així David va insistir en la unitat del grup després de l'experiència viscuda al programa. «Som una família, hi ha un vincle molt gran perquè compartim un moment que va canviar les nostres vides», deia Bustamante.

La mateixa guanyadora de l'edició, Rosa López, explicava que al grup no hi havia activitat: «Ara s'ha dissolt, però no per res dolent, sinó perquè hi ha molta feina».

David Bustamante sap que aquesta vegada és definitiu

Unes declaracions, les dels uns i els altres, que han alimentat el rumor sobre l'existència actual del grup. Ara, després de la polèmica recent protagonitzada per Chenoa i Rosa sobre la seva relació d'amistat, Manu Tenorio confirma el que molts sospitaven: el grup de WhatsApp d''OT1' ja no existeix.

«No hi ha xat de cap mena entre els companys, això és història. S'ha eliminat aquest xat i cadascú… És curiós», ha confessat el cantant.

Preguntat pels motius que han fet que la seva relació es distanciés Tenorio assegura que tot ha canviat. «S'ha refredat una mica força la cosa, darrerament la gent està molt dispersa», destaca l'andalús.

Fotomuntatge dels rostres de David Bustamante i Manu Tenorio
Les paraules de Manu Tenorio ho deixen clar a David Bustamante | La Noticia Digital

El cantant andalús també ha parlat de per què mai no es va celebrar una gira per Espanya després del retrobament d''OT1' fa set anys. «Suposo que no es va fer per agenda, però demanaré el comodí de públic…». Una resposta que deixa entreveure que hi ha alguna cosa més enllà que faria que el grup no s'hagi mantingut unit com en principi pogués semblar.

Són molts els que opinen sobre qui són els que romanen o el que ha abandonat aquest grup i els motius que els haurien portat a prendre aquesta decisió. Ara ja sabem que els integrants d''OT1' no es comuniquen a través d'aquest xat la continuïtat del qual tots qüestionaven.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!