David Bustamante s'esforça per reconquistar Paula Echevarría

Sembla que la reconciliació podria estar més a prop del que es creu
Paula Echevarría i David Bustamante | Cedida

 

Després de l'huracà mediàtic que ha suposat la ruptura entre David Bustamante i Paula Echevarría, cada vegada sona amb més força una possible reconciliació entre la parella. Segons explica ‘Chance’, Bustamante està fent un gran esforç per tornar a conquistar la dona amb qui fa deu anys que està casat. Durant les vacances de Setmana Santa el distanciament es va fer evident. Cadascú va passar uns dies als seus pobles natals per desconnectar de tot.

Malgrat que Bustamante ha volgut allunyar-se de la premsa, no ho ha volgut fer de la seva dona, amb qui va mantenir contacte durant totes les vacances per compartir totes les novetats sobre la seva filla Daniella. Les vacances del cantant no van passar desapercebudes perquè va voler desconnectar en un hotel de Cantàbria de la companyia de la seva família. Segons revelen fonts presencials, el cantant va aprofitar l'atenció de les persones que el perseguien per enviar-los diversos comentaris en segones intencions. En primer lloc, li va comentar a la seva filla Daniella que «cal saber perdonar». Més tard, quan la petita li va demanar sortir a jugar, el cantant va comentar en veu alta: «Enviem-li una foto a la mare». 

 

A part de tot això, Bustamante intenta mantenir viu el contacte amb Paula. A més, l'actriu ha estat rebent rams de flors a la casa de Madrid des que es va separar. Encara que no se sap certament el remitent d'aquestes flors, tot apunta que es tracta d'una bonica forma de tornar a enamorar a Paula per part de David Bustamante. Després de tots aquests esforços del cantant, l'actriu també ha fet un pas endavant i ha sortit en defensa del pare de la seva filla assegurant que no li vol mal: «No permetré que destrossin l'home a qui estimo». Declaracions que podrien confirmar que la seva reconciliació cada vegada està més a prop.