Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante

David Bustamante truca a Paula Echevarría després de veure l'última foto de Daniella

El cantant David Bustamante veu les publicacions de la seva exdona amb la seva filla per les xarxes socials

David Bustamante s'assabenta de l'última cosa que ha fet la seva exdona. Paula Echevarría ha hagut de viatjar per motius de feina, però no ho ha fet sola.

Fotomuntatge de David Bustamante somrient i la seva filla, Daniella Bustamante, pixelada
David Bustamante està feliç de veure a la seva filla, Daniella, gaudint amb la seva mare. | CatalunyaDiari
 

Des que la filla del cantant ja és una mica més gran, la model espanyola ha aprofitat per incorporar-la entre les persones del seu entorn professional. Fa més d'un mes, l'asturiana no va dubtar en endur-se Daniella perquè l'acompanyés a l'entrega dels premis Ídolo. Aquests guardons són dedicats als creadors de contingut digital i la seva gran influència a la població.

L'actriu va confessar que no li importaria que la seva filla fos influencer amb la condició que s'ha de centrar en els estudis.

Imatge de Paula Echevarria fent-li un petó a la seva filla Daniella Bustamante
La filla de Bustamante acompanya a la seva mare a tots els seus assumptes professionals. | INSTAGRAM: PAU_ECHE
 

«La meva filla passa de les xarxes socials, vull que tingui altres inquietuds en aquesta vida. Si té les seves xarxes socials per treure's uns diners extres, soc la primera que li dono suport, però que tingui la seva formació», deia l'asturiana.

Aquesta mateixa setmana, totes dues han fet una petita escapada a Dublín, on han gaudit dels preciosos carrers de la capital irlandesa.

David Bustamante, content de veure la seva filla feliç

Així mateix, el triomfit s'alegra que la seva petita Daniella s'estigui divertint amb la seva mare. A més, ha vist les diferents fotos que ha anat pujant Paula Echevarría a les seves xarxes socials.

En l'última imatge que ha publicat la model ha estat posant amb la seva filla al jardí del Trinity College, un col·legi que es troba a Dublín. No ha estat l'única fotografia que la Paula ha publicat de la seva estada.

A les altres dues, només apareixia ella posant amb dos outfits informals. El primer look està format per uns pantalons color crema i una gavardina beix. De la mateixa manera, el segon, l'asturiana vesteix uns pantalons texans juntament amb una jaqueta rosa.

Un fet que ens ha sorprès a tots, especialment a David Bustamante, és l'absència de dues persones molt estimades per l'actriu. No hi ha cap senyal que Miquel Torres i el seu fill hagin viatjat fins a Irlanda.

La model i la seva parella han preferit que es quedessin a casa pel bé de Miguel Junior, ja que encara és molt petit per fer viatges tan llargs.

El 'triunfito' dedica uns minuts a la seva parella enmig del concert

Després del divorci del cantant i Paula Echevarría, David Bustamante va refer la seva vida amb la seva actual parella, Yana Olina. Així i tot, no va deixar de banda l'amistat que manté amb la mare de la seva filla Daniella.

Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell
Bustamante, enamorat de la seva parella actual. | GTRES
 

La parella es va conèixer fa quatre anys al programa Bailando con las Estrellas. Arran d'aquí, va sorgir l'amor i, des de llavors, no s'han tornat a separar.

El 30 d'abril passat, el 'triunfito' va aprofitar el seu concert de  València per dedicar unes emotives paraules a la seva parella i, així, demostrar-li l'afecte que li té.

«Ella és un àngel, alguna cosa hauré d'haver fet bo per merèixer-te. Saps que no soc gaire amic de fer aquestes coses, però t'ho mereixes i vull dir-te que t'estimo cada dia que passa molt més», ha confessat el cantant.

Imatge de David Bustamante actuant en un carrer de Madrid
David Bustamante dedica un discurs a la seva parella al seu concert de València. | GTRES
 

«Ets meravellosa, el millor que m'ha passat a la vida. T'estimo molt, Yana», ha continuat dedicant Bustamante a la seva parella.

Així mateix, Yana Olina, que estava gaudint del concert, ha publicat alguns vídeos del discurs al seu Instagram.