IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

David Bustamante se'n va de viatge amb Yana Olina i confirma els rumors sobre la relació

El cantant hauria fet quelcom definitiu per oblidar Paula Echeverría

David Bustamante y Yana Olina en la última gala de 'Bailando con las estrellas'
David Bustamante i Yana Olina a 'Bailando con las estrellas' | CatalunyaDiari.cat

David Bustamante i Yana Olina són, ho desitgin o no, la parella del moment. El cantant cantàbric i la seva impactant parella de ball al programa ‘Bailando con las estrellas’ de TVE mantenen una relació d'allò més especial, segons es pot veure en tots els gestos que duen a terme entre ells al programa esmentat. Sembla, doncs, que Bustamente hauria oblidat d'una vegada per totes Paula Echeverría.  

La relació amb Yana, de fet, és de domini públic. I en aquest sentit, Bustamante ha pres la determinació de dur a terme un important viatge amb Yana Oliana, més enllà de veure's per actuar de cara al programa televisiu. 

Escapada junts a la terra natal de Bustamante

David i Yana haurien passat uns dies a San Vicente de la Barquera. El poble cantàbric, així mateix, és més que especial pel cantant que va saltar a la fama l'any 2001 amb OT, ja que és el poble on va viure la seva infància. 

Així doncs, Bustamante va passar un parell de dies a la població esmentada evidenciant, d'una vegada per totes, que manté quelcom més que una tendra relació amb la seva parella de ball de TVE.

Un pas més en la seva suposada relació

Tot i escapar-se al poble de Bustamante poc temps, aquests dos van evidenciar que no només eren rumors quan les publicacions del cor afirmevan que tindrien un afer. Fins i tot el ballarí Joaquín Cortès, que forma part de ‘Bailando con las estrellas’, va relatar sobre la relació de Bustamante: «He tornat a veure aquesta passió i aquesta complicitat. No sé si hi haurà amor o no».


Comentaris

envia el comentari