IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El govern espanyol demana al Congrés prolongar l'estat d'alarma durant sis mesos

David Bustamante aconsegueix «una victòria judicial» contra Jordi Martín i es lliura de la presó

El paparazzi va acusar el cantant d'haver-lo amenaçat i agredit

David Bustamante se libra de la cárcel
David Bustamante | Cedida

Després d'uns mesos complicats, tant en la seva vida personal com en la professional, la vida li dóna uns moments de calma a David Bustamante per gaudir una mica de les alegries que li estan aribant darrerament. La primera de les bones notícies pel cantant va arribar amb Yana Olina, la seva nova parella amb la qual se'l pot veure molt il·lusionat, la segona arriba ara amb una victòria judicial.

Bustamante tenia pendent un judici amb un col·laborador de Telecinco, un paparazzi, que l'havia acusat d'haver-lo agredit després d'una baralla que es va iniciar en cotxe però en la que, segons s'ha dit, tots dos en van acabar enfrontant cara a cara. Tant greu assegura el paparazzi que va ser, que es va plantejar fins i tot portar el cas per la via penal.

Ara però, després d'haver tingut lloc el judici, s'ha descartat que, cap dels dos implicats, fes qualsevol tipus d'amenaces o agressions a l'altre. D'aquesta forma les acusacions cap al cantant queden sense credibilitat i la via penal queda ja molt lluny, després que el paparazzi demanés presó per ell.

Un judici per videoconferència 

Com és habitual a un judici, els dos implicats a la causa, demandant i demandat, s'havien d'enfrontar cara a cara, però en aquesta ocasió no ha estat en persona. David Bustamante acudia als jutjats de Pozuelo de Alarcón on ha tingut lloc el seu enfrontament amb el paparazzi Jordi Martín, però la vista es realitzava per videoconferència.

David Bustamante, en el juzgado de Pozuelo de Alarcón
David Bustamante, arribant al jutjat de Pozuelo de Alarcón | Cedida

 

Així, tant el cantant com el seu advocat van reunir-se amb Jordi Martín a través d'una pantalla, i no en persona com hagués estat el més habitual. Un cara a cara que va servir per acabar decidint que per cap de les dues parts hi va haver amenaces o agressions.

David Bustamante, feliç

Un cop que s'ha conegut la informació, l'advocat del cantant ha sortit a parlar, afirmant que amb la resolució del cas es troben satisfets: «des del primer moment va negar que hi hagués hagut qualsevol tipus d'agressió per la seva banda. Aquesta sentència és una victòria judicial, perquè reafirma i prova sense cap gènere de dubtes això mateix», ha dit.

A aquestes paraules afegia unes altres que deixaven ben clar que ha estat una gran victòria per Bustamante: «celebrem que s'hagi fet justícia». A més, ha afirmat que això suposa que la innocència del cantant queda provada aconseguint «reparar les informacions falses que es van difondre sobre aquest incident en les quals s'acusava el meu client d'aquesta agressió».


Comentaris

envia el comentari